i dalje stoim iza toga i što god nabavim i uskeniram biće tako a svako ko nabavi neki matrijal neka radi sa njm što hoće , znam da sam novi na forumu i da stalno radim neke greške al dokle dotle , malo sam ćitao i druge postve pa sam primjetio da to stari članovi konstantno rade (ne želim nikoga uvrijediti a ako jesam izvinjavam se ) mislim da netreba nikoga imenovati , a ako neko želi znati da je njegova slika ili neki drugi materijal negdje drugdje upotrebljena pa to nije grijeh meni je recimo drago da je moj trud uplagiran u sloveniji i ja znam da sam i onima ljudima donekle pomogao a opet kažem koga smeta neka nađe novi matrijal i uskenira . pogotovo sam puno uskeniranog materijala našao u ovoj temi , i bojim se da onih cca 1000 strana što je koje čega uskenirano možda bolje i ne objavljivati
., POTPISUJEM U CIJELOSTI!
., evo koristim i ovu priliku da se ponovo najiskrenije zahvalim forumašu; ARNO na ovako dobro odradjenome poslu!..., i svakako sam za potpis!.-
., moje iskustvo!, uglavnom sam ja pribavljal razno-razne pisane i slikane materijale, keljil po forumi, dilil i slal forumašima., a rezultat moje besplatne usluge bil je!., drugi su se kitili mojim perjem, neki mi nisu vratili posudjeni materijal; prospekte, kataloge, brošure, ..., moje savjete, moje životno iskustvo su uglavnom loše preslikali ili prenesli na druge!., tako da, slažem se da svaki svoj materijal treba potpisat ili na već svoj način obilježit!!!...
., forumašu moj cijenjeni ARNO!, kada se sretnemo u tvome gradu Bjelovaru, ili ako si u prolazu kroz moju Liku - Jezerana!, svrati da te počastim sa Ličkim delicijami!...
., aj Bog!, čitamo se ...