• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Torpedo RX 120

Momo

Član
Tu od
26 Lip 2007
Poruka
141
Re: Torpedo RX120

DF&torpedo hvala ti probat cu naj prije sa sajlom jer imam par komada i spojnice(nekostaju nista)ako nebude radilo stavit cu od Zetora.

Nevjerujem da bilo koji Torpedo moze ici 50 km/h.Moj susjed je imao starog IMT533 motor nije valja za nista pa je negdje kupio motor od (ja mislim)558
i stavio na sasiju bijo je duzi oko 20 cm to je bijo super mali traktor.Taj motor je imao staru bosch pumpu koja regulira kolicinu goriva preko vakuma.
Traktor je bijo nastelan da ide otpriliko 30km/h ali kado se odvije jedan saraf na drosel klapni onda je isao dosta brze od IMT542 sa 5 brzina ali je bijo jako nestabilan morao si nogama pridrzavati spone.To je bila raketa

D

DUSM4N

Guest

kad sam ga vozio 50 km/h malim pomerahjem volana ceo traktor se nakretao kao da ce da se prevrne

R

Ratarko

Guest

DUSM4N kaže:
kad sam ga vozio 50 km/h malim pomerahjem volana ceo traktor se nakretao kao da ce da se prevrne

Dobro , taj dio ti vjerujem ali objasni mi kako je išao 50 km/h ???
Koje preinake si radio ?

D

dado_berek

Guest

nemam ja nista protic deutza a niti protiv imt-a sve je tu ok ali kod imt-a me malo mući negova naglost, a potrošnja mu baš nije sjajna, kod deutza on nije baš nagal padi sve kaj se pred njega stavi, troši manje a i manje nagal štoje i bolje, :p :p :p :p :p :p

Momo

Član
Tu od
26 Lip 2007
Poruka
141

Pocinje prikupljanje djelova za mog torpeda

I jos dva lezaja 1100€ kako je sve skupo pa oderat ce mi kozu dok ga sredim

M

montoya1

Guest

Moj brat ima TX 80 pumpa mu je nastelovna fabički na 2500 o/min. ja imam 577 sa 2250 o/min,prošlog leta sam vukao 10 t pšenice i obiđem njega praznog na punom gasu

zwer

Dobro znana faca
Premium
Tu od
15 Ožu 2010
Poruka
1,713
OFF toppic,

Kolko ulja ide komplet u torpeda RX170?

edit:

sad sam skužio da je ovdje riječ o torpedu 120. Zanemarite moj post!

Posljednje uređivanje:

kole

Član
Tu od
22 Stu 2010
Poruka
146
jel zna netko koliko bi trebao biti pritisak ulja na torpedovom motoru? riječ je o četvorki na kojoj je napravljena generalna, znači kolko na leru kad je hladan, a kolko kad je vruć?? hvala

fric1993

Aktivni član
Tu od
26 Kol 2010
Poruka
1,400
eee ljudi hitno kolegi treba getriba za RX120...dal neko ima kakvu u ponudi:?: ...ili od nekog drugog koja paše...unaprijed puno HVALA...:!:

kole

Član
Tu od
22 Stu 2010
Poruka
146
jel može netko pojasnit na koji način se može i od koje tipe zetora, ugradit obrtaljka s brojačem sati...i usput okvirno koliko sve to košta?

i jel obrtaljka donekle točna? itko???????

Posljednje uređivanje od moderatora:
B

brki

Guest
torpedo rx 120

Da li mi neko moze pomoci?Treba mi informacija za Torpedo RX120.Koji su mu nedostaci i sto mu se najcesce kvari?
Imao sam Torpeda 75 PS i kvario se kao lud!
Kakvo je stanje sa Torpedom RX 120?

pozz.torpedo rx 120 je isti traktor kao i rx 100 samo što ima turbo punjač i na tome je dobio oko 20 ks.ima problema s prednjom vučom i mjenjačem zbog teškog pronalaska rezervnih dijelova jer je tad torpedo ugrađivao u rx 100/120 mjenjače i osovine prednje vuče koje je za njih proizvodio jedan kooperant iz italije(mislim da je iz okolice bologne).ta tvornica u italiji je propala i sad se vlasnici tih traktora snalaze na sve načine kako bi došli do rez.dijelova.čuo sam da ih sad proizvodi jedna firma u bjelovaru

zbalija

Dobro znana faca
Tu od
21 Stu 2008
Poruka
2,294
pozz.torpedo rx 120 je isti traktor kao i rx 100 samo što ima turbo punjač i na tome je dobio oko 20 ks.ima problema s prednjom vučom i mjenjačem zbog teškog pronalaska rezervnih dijelova jer je tad torpedo ugrađivao u rx 100/120 mjenjače i osovine prednje vuče koje je za njih proizvodio jedan kooperant iz italije(mislim da je iz okolice bologne).ta tvornica u italiji je propala i sad se vlasnici tih traktora snalaze na sve načine kako bi došli do rez.dijelova.čuo sam da ih sad proizvodi jedna firma u bjelovaru

ako je firma u Bjelovaru, onda je to Hittner, nema tko drugi biti
jer on izrađuje zupčanike po uzoruku ili nacrtu

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,724
ako je firma u Bjelovaru, onda je to Hittner, nema tko drugi biti
jer on izrađuje zupčanike po uzoruku ili nacrtu
Hitner ih radi sigurno, ali ima i dosta privatnika koji su potekli iz Hitnera pa sad rade za sebe ;)

STARAC

Novi član
Tu od
4 Velj 2013
Poruka
17
Pozdrav svima!!!!Imam problem sa trkacima u diferencijalu.Imali ko kakav savjet???:tractor:

STARAC

Novi član
Tu od
4 Velj 2013
Poruka
17
Polomili su mi se trkaci u diferencijalu.Nabavio sam nove ali neznam odakle bih krenuo sa rastavljanjem.Jedan maistor mi je savjetovao da skidam desni tocak i trubu a drugi kaze da skidam lijevu stranu.U dilemi sam ,neznam odakle da pocnem.stavit cu sliku sutra

Najnoviji postovi

Na vrh