• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Torpedo RX 120

B

Bobo

Guest
Re: Torpedo RX120

Ako se polako vrti, onda je to dobra stvar, a ako se vrti brzo, onda pjenusa ulje, sto nije dobro...

Cuj, ne znam, mozda je to netko nasao boljku u tim zupcanicima gore, pa je otkrio da ih treba dodatno prskati uljem... Nemampojma, zato pitam koja mu je uloga. Svasta se ljudi sjete ;)

Nisam nista brisao... jos uvijek je tu. nema razloga za brisanje...

suljos

Član
Tu od
9 Tra 2007
Poruka
327

Momo kaže:
I mene muci taj ventilator,to nije original,neko je stavio da naprskiva ova 2 zupcanika napred.
Moze biti ,zupcanici su relativno visoko i mozda nisu potopoljni u ulje,pa je netko smislio neke rjesenje,kod velikoh RX je netko spominjao pumpu i rad na mjestu.

Momo

Član
Tu od
26 Lip 2007
Poruka
141

Normalno podmazivanje,funkcionira preko ove cjevcice gore.A ta dva zupcanika su sami u ovoj strani getribe,a kad traktor stoji u mjestu,pumpa ne radi.
Zato je stavljeno to,da ih naprskiva odozdo.Koliko je to dobro :?:

Bobo,sorry,nesto sam ja pogresio onda.

B

Bobo

Guest

Najbolje ti to ostavi, jer ne moze skoditi...

Momo

Član
Tu od
26 Lip 2007
Poruka
141

au,u getribu mu ide 47 l ulja!!!Morao samga mjenjati,staro je bilo puno spene,ovaj put sam se bas namjenjao ulja:18l u motor.Jos moram u hidraulici mjenjati,crno je kao vrag!! :evil:

Z

zrine892

Guest

a joj...hehe...gdje si kupio rx?s cim se bavio taj tip?i jel sta je imao od traktora osim tvog rx?ajd sliku posalji...jel ima...ima tu negdje...

Momo

Član
Tu od
26 Lip 2007
Poruka
141

RX sam kupio kod Sopja ma taj cudak nista necuva ima New Holland oko 70ks 2000g izgleda kao da ima 20g,ima jos malog Universala jedino sto mi se svidjelo je Klasov kombain za zito star2 godine.Slike sljede od RX kada ga sredim ;)

zvona

Aktivni član
Tu od
17 Pro 2006
Poruka
1,292

Znaš li možda kako se zove tip od koga si kupio traktor.

Z

zrine892

Guest

hehe...svakaki ih ima..trebao si do mene navozati se...hehe....

Momo

Član
Tu od
26 Lip 2007
Poruka
141

E Zrine kad ti mene nisi ozbiljno svatio da ja kupujem traktor ja sam odlucio ljetos kupit a imao sam par dana slobodno nasa ovu moju pilu i tjeraj misko. :lol
Sto da radis nemozemo vreme vratiti hehehe :!:
Sve sam plugove polomio orao sam nesto za orase a ono kamenito na toj njivi oralo se prije sa 10"plitko a sada 16"jedna brazda izvaljivalo se kamenje od pola metra idem ovaj vikend saditi orase nadam se da nece biti snjega.Moram malo slikati prosli put nisam nista dospio.

Z

zrine892

Guest

mq u redu je...nema veze...samo jbg tako se vrijeme poklopilo da si taman dolazio a ja odlazio na more..jbg valjda cu ga uspijeti prodati...ali ipak je tvoj jači....

Z

zrine892

Guest

kako si to poora...kako te nije stida staviti ti sliku...kao da su svinje rovale...hehehe...zezam te...:) :) ;)

Momo

Član
Tu od
26 Lip 2007
Poruka
141

Sto da radim nije islo nisam ni ja dalje orao :oops:
Treba pokazati i kad nesto ne valja ne samo sto je ljepo :lol:

B

Bobo

Guest

Sto da radis?

ja bih na tvom mijestu pretanjurao tu travu da razbijem taj gornji sloj tvrdi i da se zemlja upije vlage, i na proljece ju ores kao od sale...

R

Ratarko

Guest

Zar samo ja vidim da je to užasno grbav teren .
Kužim da je brdašce ali imaju tu neke depresije i vidi se da nije orano 100 godina :|
Dobro pa se može i tako orati !

Momo

Član
Tu od
26 Lip 2007
Poruka
141

Ma to je muka bila vise sam ravnao plug nego orao,pa i nije to malo brdasce kad se gore okcecem nije bas tako svejedno bit ce tuj jos gadnog posla dok ja to sredim i sravnam.
Nisam se pohvalio napravio sam mjenjac na RX sad imam sve brzine :lol:

Najnoviji postovi

Na vrh