gazda gizdavi
Član
- Tu od
- 25 Velj 2012
- Poruka
- 587
Ne diraj taj rašaf jer buš poremetil iber druk ventil.
Samo napumpaj na opisani način
niam mislio na taj šaraf od pozadi nego onaj gore sa čela ali nema potrebe ozračivati???:rolleyess:
Ne diraj taj rašaf jer buš poremetil iber druk ventil.
Samo napumpaj na opisani način
niam mislio na taj šaraf od pozadi nego onaj gore sa čela ali nema potrebe ozračivati???:rolleyess:
Napred desno je iberniam mislio na taj šaraf od pozadi nego onaj gore sa čela ali nema potrebe ozračivati???:rolleyess:
Odsarafis jedno crijevo za diznu i anlasujes...Hehehehe
nije tamo iber nego je povrat sa pumpe gore na dize a na njemu je manji šarafić kojim se inače ozračuje..:finga:Napred desno je iber
Prije toga nazoveš električara jel ima rotor, za svaki slučaj.
Bespotrebno uništavanje.
A đe mu onda dođe povrat nafte iz boš pumpe?nije tamo iber nego je povrat sa pumpe gore na dize a na njemu je manji šarafić kojim se inače ozračuje..:finga:
koliko ja znam da je povrat točno iznad elemenata odnosno ispod zadnjeg lajtunga što ide na dizu a oni šarafi dugački sa zadnje strane na regulaturu su šarafi kojima se štela gas a oni bi trebali biti plombirani..:finga:A đe mu onda dođe povrat nafte iz boš pumpe?
Ili se mi dva nerazumijemo ili ja neznam :scratch
Pričamo o ovom šarafu desno (ključ 19) na kojem je jedan manji šarafič ( ključ 14)
Tu je povrat, a gdje je onda iber?
Metnimo sad na stranu vijak M6 kojim se regulira maximalni broj okretaja i njegovu plombu
Mi dva smo završili raspravu rayer:rayer: :drinkers::drinkers:da na taj mislim,to je povrat..a iber bi valjda bio ovaj u koji upire polugica gasa kad se da gas do kraja?valjda?
Mi dva smo završili raspravu rayer:rayer: :drinkers::drinkers:
A zakej mi se onda smiješ ovim smajlekom?
:finga:
Ako te zanima ja ti bum pojasnil nije mi problem, normalno kolko mislim da znam.
Fala. Budem probao. Nego, curi mi ulje na spoju desne trube i diferencijala. Izgleda da je silikon propustio.Kad nju izvlačim van jel moram na nešto paziti?
Može li mi netko poslikati/skicirati kako je na malom Torpedo učvršćen akumulator. Bivši vlasnik ovog mog je svezao sa žicom. :s: Možda postoji neko bolje rješenje?