Primjer čega?prvo usporeduj ispravne motore a drugo daj primjer a ne ko baba tvrdit nest i to ponavljat ko papagaj...primjer?
Iz ovog se može samo zaključit da nekome jako jako smeta kad ga netko dirne u slabu točku,u ovom slučaju TD i zračni motor.
Nitko nema ista iskustva s ničim pa tako i sad,ako netko kaže ovo ne valja to znači da se on samo susreo s lošom robom,ne treba zato nekoga napadat..
Neče svjet propast ako sam ja rekao da je zračni motor bučniji u kabini od vodenog i proizvodi više topline...
Te prednosti bih rado čuo.Pa znali smo i prije da je bučniji i proizvodi više topline. ali u odnosu na prednosti to se lako preživi.
Primjer čega?
Bar ne vrijeđam druge...ako si glup nemoj se onda jos i pravit glup...znas cega
Bar ne vrijeđam druge...
Neznam koji primjer očeš čut?
Te prednosti bih rado čuo.
osnovne prednosti:
manja potrošnja
tehnički jednostavniji (bar za mene), nema hladnjaka, nema pumpe, nema antifriza,nema crijeva koje mogu puknuti, jedino treba vodit računa o remenu turbine (a kod nekih ni to, jer je ventilator na radilici) i čistit rebra redovno.
inače, to se nekad učilo čak i na tehničkom odgoju u osnovnoj.
bemti naše školstvo, danas klinci ni tehnički neznaju.
primjer u cemu je vodeno hladjenje bolje od zracnog, al nemoras odgovorit odma ak neznas, vidi prvo sta pise po forumima, sta kazu susedi pa kroz nekih mjesec dana...
jesam budala sta se i zamaram s time...
osnovne prednosti:
manja potrošnja
tehnički jednostavniji (bar za mene), nema hladnjaka, nema pumpe, nema antifriza,nema crijeva koje mogu puknuti, jedino treba vodit računa o remenu turbine (a kod nekih ni to, jer je ventilator na radilici) i čistit rebra redovno.
inače, to se nekad učilo čak i na tehničkom odgoju u osnovnoj.
bemti naše školstvo, danas klinci ni tehnički neznaju.
Na ovo pitanje ne mogu odgovorit jer se nisam u radu susretao s tim.
ukratko....sta onda baljezgas gluposti...odi spavat bolje
Pod "zeleni motor" misliš na deutz?
Ako je stvarno dobar i uščuvan kupuj.Ljudi spamate mi temu!!!!!
Vedran, tvoj komentar čekam cjelo vreme...
Trebam nešto stručno dal da kupim taj traktor il ne.