• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

TORPEDO

haz0r

Član
Tu od
1 Lip 2012
Poruka
460
Morat cu nekog razveseliti izgleda, ali pazi ovo.. danas odem frezati, freza je 2m siroka i ide to mali bez dimke na auspuhu, a do parcele 3brza cestom u brdo umire, dimi ko blesav...

lisnik

Dobro znana faca
Tu od
15 Velj 2010
Poruka
2,107
Kreni prvo od dizni.Dosta je jeftinije od PVP ,a cest su uzrok pojacanog dima i gubitka snage na tim motorima.Isto probaj izvaditi mikro filter zraka(manji ulozak) pa vidi kako se ponasa.

samed1972

Član
Tu od
18 Sij 2012
Poruka
602
Juce sam na torpeda namontirao napred gume 12.4 24 i dosta se bolje uklapa prednja i zadnja vuca sa njima.

MF158

Član
Tu od
30 Pro 2011
Poruka
235
U proteklih mjesec dana sam uređivao Torpeda slika nije bilo puno jer su mi ruke bile previše zamazane za držanje mobitela a i neke stvari nisu išle glatko pa nisam imao živaca za slikat :(:

Prvo je bilo kompletno rastavljanje i pranje trupa odmašćivanje kočnica i štelanje

Od ostalih radova je bilo piksiranje volana to jest varenje ,uključivanje od špere je preskakalo pa je i to sređeno,pravljena je kompletno nova struja,pokušao popravit sat od radnih sati i nisam uspio,stavljena nova cjev od usisa zraka, rucno od lime pravio znak od deutza naprijed i još dosta sitnica,trup nisam htjeo farbat iz razloga što sam uređivao traktor za sebe a ne za prodaju,

I evo slika na kraju,nisam se sjetio slikat dok je bio cist pa evo jedna gdje je zamazan

Od radova mi je jos ostalo zavarit nosac utega i registrirat

MF158

Član
Tu od
30 Pro 2011
Poruka
235
@ Tajo Pajo
Prvo sam skinuo boju,pa poravnao par većih udubljenja čekićom,zagitao,ošmirglao, pa špric git,opet ošmirglao,dva sloja temeljne i tri sloja laka i naravno bojano je špricom.

@ ZJ imam njegov orginalni što je bio dole ali se sasuo unutra i imam od fergusona pa bi li od njega bio ljepši?

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,494
Nikak. Ili original Torpedo ili bar Eberspächer :)

AcA OPEL

Aktivni član
Tu od
25 Ruj 2012
Poruka
551
Koja je razlika izmedju Torpedo 5506 A i TD 55 A?Jel su se oni proizvodili istovremeno ili je TD 55 nasledio 5506?

jopo mtk

Član
Tu od
11 Svi 2013
Poruka
67
radena generalka na 4006 i sad malo dimi na odusak nakon nekog vremena ,odkad je radena generalka nije sve skupa radio dva sata,nema ulja na odusku,jel treba bit uopce taj dim il je ovo normalno

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,804
Pusti da se malo razlaufa, nemože nakon dva sata sve sjesti na svoje mjesto

MF158

Član
Tu od
30 Pro 2011
Poruka
235
Sastavljanje Deutz motora,od 12min pokaziva kako se štela kompresija

[YT]https://www.youtube.com/watch?v=jfU9GCNwtJg[/YT]

jopo mtk

Član
Tu od
11 Svi 2013
Poruka
67
pritegao sam čep šarafa sto veže glavu cilindar i blok zasad jos nije kap ulja pala al ima jos ulja na ispusnoj grani na prvom cilindru

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,804
Tam u onim postovima sam ja o čepovima koji na ova mjesta pričal.
Te čepove dotegni.

Na vrh