• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

TORPEDO

T

Tonxy

Guest
ej panter ja imam tg 45 adriatic i isto je 88 godište kao i tvoj!! kako te služi? :?: :roll:
moj je odličan!! sada sam prestelavo dizne i sad ide ko nov!! :twisted: :twisted: :mrgreen:

B

Bobo

Guest
U gospodarskom listu imate oglas kako neki covjek prodaje kompletnu novu limariju za torpedo traktor...

Cijena nesto oko 3500Kn, pa se raspitajte, ako nekome treba...

T

Tonxy

Guest
hvala na informaciji,bobo!! :mrgreen:
mozda ima nest sta meni treba!!! ;) ;)

vedrankc

Aktivni član
Tu od
10 Kol 2007
Poruka
1,193
Pravi stroj, nema kaj...još dok tapicira kabinu :)

...kako bi mu ukr'o jedno par utega ;) ;)

I moj TD 75 se sad sređuje poslat ću slike kasnije

T

Tonxy

Guest
evo to ti je adresa!!

Nalazimo se u Bjelovaru, centru bjelovarsko-bilogorske županije.

Naša adresa :

Servis poljoprivrednih strojeva
vl. Ivan Lončar
Staroplavnička 30
43000 Bjelovar

i imaju djelove za torpedo traktore tako da ako nekome treba broj neka kaze!!
mislim da odlicno rade,tako sam cuo!!

T

Tonxy

Guest
e hvala>!! ja ih moram nazvati,ali vec sam se cuo mailom preko njih!!
nest me je** na ful gasu,pocme ga gusiti i dimi bijelo!! rekli su m i da vuce zrak!! moram naz gazdu tog servisa pa da pitam za savjet,ali mozda i otpeljem tamo traktor!!
dizne sam prestelao i bolje je ali nije to to!!

vedrankc

Aktivni član
Tu od
10 Kol 2007
Poruka
1,193
Tonxy kaže:
nest me je** na ful gasu,pocme ga gusiti i dimi bijelo!! rekli su m i da vuce zrak!! moram naz gazdu tog servisa pa da pitam za savjet,ali mozda i otpeljem tamo traktor!!
Možeš i mene pitat za savjet...
Zrak ti vjerojatno ne vuče, jer ima prirodan pad iz rezervara, al moguće da te AC pumpa zeza :scratch .
Dal si mjenjao AC pumpu i od kojeg proizvođača si stavio?

T

Tonxy

Guest
ac pumpu nisam mjenjao i orginal je!!
kako bi me ona mogla zezati??
pumpa naftu ko luda i ok je!! hvala na pomoci!

vedrankc

Aktivni član
Tu od
10 Kol 2007
Poruka
1,193
Neznam, dosta te IPM pumpe oču zaj...
Mi smo imali jedan takav slučaj, nismo mogli ustaniviti kvar. I uspostavilo se da na AC pumpi (IPM) je blago savinuta ona poluga unutra koja ide u bosch pumpu
i kad smo je skinuli probamo radi normalno, stavimo gore neradi.
Zato sam te pitao dal si mjenjao AC pumpu, jer ima zamjenskih loših proizvođača da boli glava. Odma dok staviš novu AC pumpu traktor neradi kako treba.
Dal si nalio ulja u Bosch pumpu, i kakvo si stavio?

T

Tonxy

Guest
naliop sam jAKO MALO ULJA SAMO DA JE NEST UNUTRA!! NATOCIO SAM SUPER 3!!
neznam ni sam!! mehanicar je reko da moze bit problem jer nisam mjenjo one bakrene sajbice kad sam raskopavo a kad nju jednom pomaknes moras je mjenjati!!

imas kakvo misljenje koliko bi ulja trebalo ic u pumpu?

vedrankc

Aktivni član
Tu od
10 Kol 2007
Poruka
1,193
Tonxy kaže:
naliop sam jAKO MALO ULJA SAMO DA JE NEST UNUTRA!! NATOCIO SAM SUPER 3!!
neznam ni sam!! mehanicar je reko da moze bit problem jer nisam mjenjo one bakrene sajbice kad sam raskopavo a kad nju jednom pomaknes moras je mjenjati!!

imas kakvo misljenje koliko bi ulja trebalo ic u pumpu?
Pa do graničnog otvora sastrane, Bobo ti je stavio i sliku
Evo, tu ti je graničnik ide ti 14mm ključ gore
Obrisan neispravan link.

panther

Član
Tu od
14 Sij 2008
Poruka
43
Ja sam sa svojim Torpedom prezadovoljan,samo kada bih nasao sa prednjom vucom kupio bih ga.Ali bar ovdje kod nas je nemoguce naci takav traktor.

T

Tonxy

Guest
ej panter od kud si ti??
tu kod mene,točnije u riječkoj luci su na otpisu torpedo traktori koji su vukli prikolice sa kontenjerima!!
jedan moj susjed je uzeo jednog takvog-traktor je bio raskopan i ona ga je doma slago!!
samo mu je neki vrag na prednjoj vuči bio u bANANI ALI TO JE RIJESIO !!
TRAKTOR SAD IDE KO LUD!!

pa tako da ako hoces nesto sa prednjom vučom malo se informiraj jer ih je luka bila prepuna!! jos ih i sad imaju!!
td 75 sa prednjom! td 55 a sa prednjom su bili tamo!! i bilo je td 90 !!

Z

zrine892

Guest
Tonxy kaže:
a da nisu dizne loše? :scratch :scratch

panther

Član
Tu od
14 Sij 2008
Poruka
43
Ma daleko mi je to Zrine.Ja sam iz Garešnice.U Rijeci sam bio samo kada sam bio u vojsci.Hvala ti svejedno.Ali ako netko ima Torpedo 55 sa prednjom vučom neka se javi.

Z

zrine892

Guest
negdje ti onda zraka vuče...pogledaj na crijevima od goriva....

T

Tonxy

Guest
pa bas sam o tome i razmisljo!!
morat cu pocet od rezervoara pa do pumpi!!
na pumpi mi ide zrak kad malo otpustim a to znaci da je negdje u crijevima zraka!!

Najnoviji postovi

Na vrh