Slusajte,citajuci prijasnje poruke sa foruma vidim kako se gazi po torpedu. Dragi moji evo vam jedan primjer zasto je torpedo bolji od bilo kojeg traktora u rangu torpeda!!!! Imam torpeda 45 td adriatic,jednog dana susjed je oro sa svojim storetom 55(prednja vuca),bila jesen i malo bljuzgavo i ja gledam. Ajde ide to njemu ali meni cudno sta mu to vrti tolko taj zadnji kotac.Nesto kasnije ja odoh do njega na njivu i vidim stvarno blatno. Ah reko ja sebi,neidem ja danas orati jer ako njemu neide sa prednjom vucom kako cu ja samo sa zadnjom. on ima plitak plug. Doso stari i kaze ajd pali traktor i idemo orati. a dobro ja mu malo kazem kako susjedu nista neide i da je to izorano kao da su divlje svinje rovale! Ja doso na njivu,pod sumom, (imam plug 16 coli). Ja mislio reko sad kad zapadnem necu se do kosnje izcupat odavde. Dobro ja spustim plug i po gascini,a ono ispod guma voda izbija kako mokro. Za cudo prvu brazdu izguro do kraja. sad mi je stvarno postalo cudno kako je te bez prednje vuce uspio a onaj nije sa prednjom.Itako sam vam ja izoro tu njivu i bolje nego po suhom,a stricek susjed je drugi dan ravno ono sa tanjuracom i ponovno oro. NEMA DO TORPEDA. Pocevsi od sume pa do njive. Imam mnogo sume i to ako tko od vas zna kod nas je teren za slajs zbilja tezak,mokar i strm. Ali torpedo ide sa dvije ili tri bukve kamo god ja pogledo, samo spera i gas i nema mu kraja,a ne neki se sa 568 ili necim slicnim muce,ali doslovce muce.Imam jedam stroj na njemu se nalazi valjak,gredice za zemlju i sve je to teskoo oko 500-600 kg(tvornicki napravljen stroj za pravljenje gredica za foliju). Vjerovali ili ne torpedo ga je vukao (uzbrdica blaga,ne bas pravi brijeg ali nest manje),samo mi je na jednom ili dva mjesta trebala spera. Bilo je mokro i jos taj tezak stroj kad propadne u zemlju i onolko zemlje vuce za sebom. Tako da torpeda nebi prodo ni za MF a kamo li za IMT-a!! pozdrav svima a posebno ovima koji voze torpedo!!! NEMA DO TORPEDA!!!!!!