• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

TORPEDO

TX75

Dobro znana faca
Tu od
5 Srp 2007
Poruka
1,272
roberte kakav rasipač imaš?
ček jel TD nema serijsko grijanje? jugo-vebasto? :scratch
bijesna pila,,nema šta 8)

R

Ratarko

Guest
Malo ovo kablovinje bode u oči :shock: , poveži to sa plastičnim spajalicama za onu sajlu .

R

robert

Guest
ima serijsko grijanje preko tih cijevi.te kablove sam sam provodio,pravio sam uticnicu 12v u kabini i popravio reflektore ,svaki kabal ima svoj osigurac,a od lampica sve radi..da da...kao betlehem,cak sam i sjenilo u zadnjim reflektorima polirao..

R

ROKI

Guest
robert kaže:
ima serijsko grijanje preko tih cijevi.te kablove sam sam provodio,pravio sam uticnicu 12v u kabini i popravio reflektore ,svaki kabal ima svoj osigurac,a od lampica sve radi..da da...kao betlehem,cak sam i sjenilo u zadnjim reflektorima polirao..

Lažeš ljude, a nevide te! To je sve snaša izburgijala, kaki ti. Priznaj i bit će ti lakše. :lol:

R

robert

Guest
sad bi ti ja kazivao bac Roka al neka.......tx rasipac je sulky dpx1200

R

ROKI

Guest
Nego de ti meni reci kud ćeš ti sa parama od soje i kukuruza? Imaš super prinose. mogu ti preporučit jednog šnajdera koji je meni ljetos sašio veću čarapu poslje žetve. ;)

R

robert

Guest
:lol: :lol: :lol: ...he he..moze,al trebat ce mi malo vece broj 45!e,a nisam rekao koliko sam imao soje.... :scratch

R

robert

Guest
...a...bacika ti je kazivao..sta kaze koliko je bilo soje?on zna to bolje procjenit... ;)..toliko da ju je rasipo..

Z

zrine892

Guest
a jbg...trebao si novce ostaviti u postanskom sanducicu i kljucevi su bili u rx hehehe

Z

zrine892

Guest
kod mene ti je susjedstvo mirno pa tako da si moga sjesti.....hehehe i jel ide rx?jesi zadovoljan...kako menjac i hidraulika?

T

Tonxy

Guest
Slusajte,citajuci prijasnje poruke sa foruma vidim kako se gazi po torpedu. Dragi moji evo vam jedan primjer zasto je torpedo bolji od bilo kojeg traktora u rangu torpeda!!!! Imam torpeda 45 td adriatic,jednog dana susjed je oro sa svojim storetom 55(prednja vuca),bila jesen i malo bljuzgavo i ja gledam. Ajde ide to njemu ali meni cudno sta mu to vrti tolko taj zadnji kotac.Nesto kasnije ja odoh do njega na njivu i vidim stvarno blatno. Ah reko ja sebi,neidem ja danas orati jer ako njemu neide sa prednjom vucom kako cu ja samo sa zadnjom. on ima plitak plug. Doso stari i kaze ajd pali traktor i idemo orati. a dobro ja mu malo kazem kako susjedu nista neide i da je to izorano kao da su divlje svinje rovale! Ja doso na njivu,pod sumom, (imam plug 16 coli). Ja mislio reko sad kad zapadnem necu se do kosnje izcupat odavde. Dobro ja spustim plug i po gascini,a ono ispod guma voda izbija kako mokro. Za cudo prvu brazdu izguro do kraja. sad mi je stvarno postalo cudno kako je te bez prednje vuce uspio a onaj nije sa prednjom.Itako sam vam ja izoro tu njivu i bolje nego po suhom,a stricek susjed je drugi dan ravno ono sa tanjuracom i ponovno oro. NEMA DO TORPEDA. Pocevsi od sume pa do njive. Imam mnogo sume i to ako tko od vas zna kod nas je teren za slajs zbilja tezak,mokar i strm. Ali torpedo ide sa dvije ili tri bukve kamo god ja pogledo, samo spera i gas i nema mu kraja,a ne neki se sa 568 ili necim slicnim muce,ali doslovce muce.Imam jedam stroj na njemu se nalazi valjak,gredice za zemlju i sve je to teskoo oko 500-600 kg(tvornicki napravljen stroj za pravljenje gredica za foliju). Vjerovali ili ne torpedo ga je vukao (uzbrdica blaga,ne bas pravi brijeg ali nest manje),samo mi je na jednom ili dva mjesta trebala spera. Bilo je mokro i jos taj tezak stroj kad propadne u zemlju i onolko zemlje vuce za sebom. Tako da torpeda nebi prodo ni za MF a kamo li za IMT-a!! pozdrav svima a posebno ovima koji voze torpedo!!! NEMA DO TORPEDA!!!!!!

Z

zoki

Guest
TORPEDO JE ZAKON :D 8) :D
Na njivama koje ja orem IMT zakuha i to na dubini oranja od 15 cm a ja sa svojim TD 6006 S orem na dubini od 25 do 30cm i to bez velikog mučenja traktora :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Na vrh