danijel kaže:iz pule sam, sta ne kosi kod vas neki s lamborđinijem? Jel kosis sta inace? mozemo skupa pogledat taj torpedo da malo vidimo jel valja sta.
VTZ kaže:Bobo kaže:
Torpedo je postojao sve do 2000. godine. Račanova vlada (Linić) radije se odlučila dati 56 milijuna dolara za saniraciju brodogradilišta Viktor Lenac, u vlasništvu Račanova prijatelja Damira Vrhovnika.....
http://www.nacional.hr/clanak/10509/lin ... ijuna-eura
Torpedu bi tada za sanaciju bili dovoljni i daleko manji novci, ali očito je da su tadašnji političari imali neke druge prioritete. Ogroman novac je dat privatnom brodogradilištu, a Torpedu je time potpisana smrtna presuda...
Bio sam neki dan u bivšoj tvornici Torpedo, tamo nema ničeg, prazne hale, koje su u raspadnom stanju, u svako slučaju ružno za vidjeti. Jedan mali dio tvornice je preuređen za ribarsku luku.zetor4718 kaže:Nebi bio problem da su ta brodogradilišta otad bolje poslovala,ali oni danas vise o niti i pitanje je dana kad će se zatvoriti!ZAUVIJEK!!
Da se proizvodi novi Torpedo ja bi ga sigurno kupio je se držim one "kupujmo Hrvatsko" a to je jedan kvalitetan Hrvatski proizvod!Ako nađem neku povoljnu ponudu kupujem Torpedo.Možda neko od vas prodaje??Inače bi uzeo 75 jer jači mi netreba
a to ti je jedan od još par komada što je ostao iz pred ratnog doba onda su ih imali dosta. vozi ga isti čovjek sve te godine i čuva kao svoga. šaroliko je društvo tu. ima još dva rx od 170 ks ali su van funkcije.saran2806 kaže:to je deutz, samo neznam sto taj radi u vupiku jel nisu tamo sve torpeda i johan deere traktori
zetor4718 kaže:kupujem Torpedo.Možda neko od vas prodaje??Inače bi uzeo 75 jer jači mi netreba
Čuj, jel ti to napuštaš poljoprivredu ili kupuješ Fendta? :?:markach kaže:zetor4718 kaže:kupujem Torpedo.Možda neko od vas prodaje??Inače bi uzeo 75 jer jači mi netreba
već sam prije spomenul da če biti za prodati Torpedo 75 06 a trenutno prodajem Deutz 70
torpedo se nalazi tu na stranici prije(u snijegu je)
deutz u oglasniku tu na forumu (smanjit ću mu jos cijenu)
prodajem jos i Hurliman 98ks