sad bude kaj novi ...sad mu još pofarbaj ovu mrežu sastrane na crnu i odma bude ljepše zgledal..
Preko mrezice idu plastike crne boje, nisam uslikao jbg. Bit ce slika kada sklopim
sad bude kaj novi ...sad mu još pofarbaj ovu mrežu sastrane na crnu i odma bude ljepše zgledal..
Preko mrezice idu plastike crne boje, nisam uslikao jbg. Bit ce slika kada sklopim
:icon_praya kaj nisi mogel malo smanjiti slike??evo jedna i od mene...kakve gume budu na prednjem kraju...s lijeva su orginal gume a z desna koje sad budu išle gore...
Uploaded with ImageShack.us
ako več si imal te slike od naljepnica na kompu...onda kolko vidim si uploadal prek image shacka i onda si moral kopirat forum code a mislim da si kopiral direct link..
kak misliš skoro je isti kak torpedov...pa na torpedijima ja deutz motor...pa kaj na turbini ima mazalicu?? pitam jer ovi f4l912 nemaju i kod mene nisu nikad podmazivani jer su zatvoreni sa onim limom kojeg ako jednom uzmeš dolje i podmažeš pa staviš gore taj lim ali nikae više nebude dihtalo kak spada...ako su u lošem stanju najbolje je stavit nove i bez brige si dugi niz godina...
kolko ja znam u ove starije su stavljani orginal deutz motori a za ove novije neznam... evo jedna od mog prototipa..još samo čeka stražnje velike gume i gotov je...
Pozdrav mali plavi :icon_arrow:
Fora je ispao tvoj Torpedo, jedva čekam da ga završiš, pa da vidim kako će izgledati :icon_eek:.
PS
Čekamo slike nakon završetka !
Nema mazalicu zatvoren je limom ,znači da ga netreba podmazivat. Koliko sam ja čuo torpedo je pravio svoj motor po liceci deutz-a??
ma budu i slike i video na završetku..danas smo ga malo vozili i dosta manje skače po grabama jer naprijed su radijalke i sada samo plovi po grabama...
Hmmm,a zakaj ste stavili prednje gume tak velike?
jer budu i iza došle gume veče za 30 cm tj.15 cm bude višlji pa automatski mora i prednji kraj doči više za 15 cm kaj se postiže sa tim gumama...
P.S sad su prednje gume visoke kao kod duplaka a nagazna površina im je 28 cm