Ne znam jesi li riješio problem, ali moguće kad je mjenjan razvod da je oštećena gumica na njemu. Može tu svašta biti, provjeri gumice na hidrauličkom klipu možda su one loše (krute od starosti) kad se ulje ugrije, razrijedi se i propušta između klipa i cilindra. Ako ih nisi mjenjao, naj vjerovatnije je da tu propušta.Pozdrav,
Imam jedno pitanje u vezi Torpeda 6206 radi se o hidraulici.zamjenjen je razvodni ventil hidraulike jer je popuštala pa je trzala kad je popustilo.e sad je problem u tome da kad je hladan dize sve normalno i ne pusta a s vremenom kad se ugrije ne dize kad se povce rucica za podizanje ali kad povucem rucku za kipu onda se podize hidraulika normalno ak je ručica npr na gore dignuta i s vremenom ako traktor radi popusta polako.pa sad imam pitanje sta bi moglo biti ako mi mozete pomoci. Hvala LP
Prije dva dana kupio novu u trgovini jug. Bitno je sam da je ista duljina i isti konus.Bok zanima me dali ima negdje za kupiti krajnik spone koji se navari na onu cijev ili se mijenja sve u kompletu, sa jedne strane je na navoj sa druge uprešano radi se o torpedu 4506