• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Tov teladi

B

BARBA

Guest
mislim šta je i koliko komada to nesto nemogu prec granicu nego sa stočarom a ne isplati mi se dolaziti radi 30 komada uzeo bi 100 i vise a koliko bi bilo komad to sto bi se naslo???

OPG HORVAT

Član
Tu od
24 Ožu 2011
Poruka
696
mi kad vozimo iz rumunjske isto je problem sto se morapuno vozit stim da mi uzimamo po 20 pa snekim idemo uvjek.
trebalo bi izdat oglas

M

MOCO

Guest
ja imam muzne krave, holstein i siemental, i mogu ti reći da je ove godine pomamama za teličima. Više se ne gleda jeli crno ili crveno, jeli još na mlijeku-uzima se sve, evo čak su mi rezervirana telad i za svibanj. Nije za vjerovati ali čovjek mi hoće unaprijed platiti telad koja će se tek oteliti, jer kaže da je jako zadovoljan s mojim teličima i da će uzeti svu mušku telad koju budem imao. Ja ih nedam iz štale dok ih ne prevedem na Sano Milsan, znači najranije s 14 dana mogu ići.

OPG HORVAT

Član
Tu od
24 Ožu 2011
Poruka
696
Trebalo bi stavit oglas da kupujes holstein telad mušku da se vidi kolika je ponuda ali vjerujem da bi bila velika
kodnas je svojedobno agrokor kupovao svu telad tako mladu pe je nije bilo ali sad holstaeina ima

B

BARBA

Guest
mali problemčić je taj što ja nemogu hodati po hrvatskoj i 2-3 dana puniti kamion teladi od 100tinjak komada ja sam iz hercegovine ipak treba zato sve i putovnice i papiri uredni....

M

MOCO

Guest
mali problemčić je taj što ja nemogu hodati po hrvatskoj i 2-3 dana puniti kamion teladi od 100tinjak komada ja sam iz hercegovine ipak treba zato sve i putovnice i papiri uredni....
ako već kupuješ na veliko, onda ili ćeš hodati ili će netko hodati za tebe!

D

daz1609

Guest
Bok, da li mi netko može okvirno reći mjere ležišta (širina/duljina) za junad za tov do oko 650 kg na vezu te mjere za kanal za izgnojavanje? Hvala unaprijed

drmr

Član
Tu od
28 Ruj 2009
Poruka
688
Bok, da li mi netko može okvirno reći mjere ležišta (širina/duljina) za junad za tov do oko 650 kg na vezu te mjere za kanal za izgnojavanje? Hvala unaprijed

Ako si iz Kž pitaj nekoga na faksu tamo.8)

Nego,tovi li itko od Vas ovdje telad za Todorica tj. za Belje?
Cime ih hranite i koliko mjesecno novaca se dobije?

Bracika

Aktivni član
Tu od
23 Ožu 2011
Poruka
255
Ima li možda netko iskustva ili znanja o telcima iz Rumunjske?
zanima me cijena i kakvi su (mislim na tovne osobine).
i usput jel zna netko gdje bi se moglo kupiti jedno 10 telaca simentalaca, po mogučnosi u slavoniji i kolika im je otprilike cijena?

M

MOCO

Guest
ja sam uvijek, al baš uvijek, prodavao male simentalce po 25kn/kg-sad nemam nijednog

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
tov teladi

pozdrav od ajkule kod nas agrokor kupuje male neznam točno kilažu cijena 33kn pa kako kilaža raste cijena ide naniže najniža je25kn ali rokovi plačanja se vuku ponekad 4tjedna kada im država da poticaj za mljeko oni isplačuju po redu a između ljudi telići od 2 tjedna sim. 2000-2500 tko kako ispregovara samo pazite da po novom zakonu tele od krave dojilje mora biti stari 60 dana kada ide u prodaju jer inače gubite poticaj za njegovu majku ,meni su proljetos upisali jednu simentalku manje zbog toga a što se tiče rumunja veliki oprez idite samo na sigurnu vezu da nepokupite kakav gadan virus tu u mojoj blizini prošlu jesen sa troškom lječenja to tele ih je koštalo 4500kn a bilo je igecrk:drinkers:

Najnoviji postovi

Na vrh