• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Traktor za voćarstvo

seat

Aktivni član
Tu od
8 Ožu 2013
Poruka
919
To je stari model i imaju tog na stanju i ne zna se hoće biti dobavljiv dalje... I taj je još slabiji od goldonija. 20 ks i 500 kg slabiji.. Zvao je kojega @lijeskakc pa su mu tako rekli... Mistral2 60 je 33 000 e + pdv.

A možeš pokositi s manjim roto malčerom, mislim da bi mogao nositi frezu pipalicu..

@Ranko

Pokušavam ne gledati Kineze i turke kao glavni traktor. Da gledam onda bi uzeo odmah ARMATRAC 804 fruit garden. Na papiru je savršen traktor. Isto kao i BAŠAK vocarski.

@ZJ

Unatoč kritikama i javnom savjetovanju ministarstvo je opet u uvijet stavilo da se ne smije polovna mehanizacija. Da se smije uzeo ili dajca ili New Hollanda ili landini rex3...
Pa je se nesmju polovni traktori kupovati u mjeri za mala poljuprivredna gospodarstva?
 

zoran89

Iskusan lik
Premium
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
3,057

E sad rezime. Znači ovaj same nije turski?

Jel bi se isplatilo razvući za 4 cilindra motor?


Kako se pokazao? Potrošnja goriva? Cijene servisa?

Meni npr goldoni u radu s kardanom troši cca. 5.5l po radnom satu. Ali neman 540e kardan pa je to jedan od razloga.

U biti meni bi na oba ta trebalo još jedan par hidro utikaca, hidraulični topling i eurokopcanje Tj automatsko kopčanje na rukama

@seat u prva 2 6.3.1 su se smjela onda nisu više. U inicijalnom planu za 73.12 je pisalo da će se moći do 10 godina starosti. Ali su u pravilniku na kraju napisali da mora sve novo.
 

NikolaT55

Iskusan lik
Tu od
17 Velj 2020
Poruka
1,900
Ima ga susjed, sad bude 2. godine otkako je kupio novi u SLO. Uglavnom zadovoljan, većih problema nije bilo osim klime, pušta negdje cijev na spoju i isprazni se, zamijenili na servisu da bi za par mjeseci opet bilo isto, pa su ponovno zamijenili, mislim da je sad sve u redu. Uglavnom radi sve poslove s njim i kaže da je za njegove potrebe sasvim solidan traktor.
 

NikolaT55

Iskusan lik
Tu od
17 Velj 2020
Poruka
1,900
Nisam se nikada susretao sa njim, a i nitko u mojoj blizini ga nema, tako da nemam nikakve povratne informacije, ali na prvu mi se čini kao da je kopija KUBOTE, barem što se tiče dizajna.
 

tale

Član
Tu od
13 Lip 2018
Poruka
61
Malo da obnovim temu.

Za mjeru 73.12, dal ko razmislja o vocarskom traktoru?
Koje marke vam se cine cjenovno prihvatljive?
 

Najnoviji postovi

Na vrh