zbalija
Dobro znana faca
- Tu od
- 21 Stu 2008
- Poruka
- 2,294
servus dragi ljudi
evo da se i ja pohvalim,upravo sam jučer postao ponosno vlasnik traktorčića
nadam se da nisam pogriješio u odabiru
još nisam kosio,pa mi možete reći na kaj da pazim(planiram u subotu)
radi se o sljedećem:
TRAKTOR MTD RACING 125
MOTOR: B&S 12,5 KS 344cc(model 219807;type 0154B1;code:100104ZA)
ZAHVAT: 96 cm
BR.CILINDARA: 1
REZERVOAR: 3,8 LIT.
POGON: TRANSMATIC
KOŠ: NE, OPCIJA
KOTAČI: 15" x 6" / 20" x 8"
TEŽINA: 150 kg
CIJENA Kn : 7.720,00 + PDV
kupljen u poljoopskrbi,zagreb,martićeva
eto toliko za sada,ak bu kaj trebal il mi nebu jasno,slobodno pitam?
Prvu godinu nisam ništa skidao. I onda u prolječe je upalio bez greške.
Drugu godinu opet nisam ništa dirao. Ali onda u prolječe,tr tr tr i ništaaa,stavio akumulator na punjač 15 minuta,i deri dalje,cijelu godinu je sve uredu.
Mislim da ni ove godine neču ništa dirati...
Prvu godinu nisam ništa skidao. I onda u prolječe je upalio bez greške.
Drugu godinu opet nisam ništa dirao. Ali onda u prolječe,tr tr tr i ništaaa,stavio akumulator na punjač 15 minuta,i deri dalje,cijelu godinu je sve uredu.
Mislim da ni ove godine neču ništa dirati...
servus,dragi ljudi
pošto je gotova zezona košnje pitam vas na kaj treba paziti ili kaj treba napraviti da se dočeka zima i spreman za prolječe,recimo izvadit akumulator....
i kak se skida kosište,jel problem namjestiti poslije zbog remena i tak to
fala
evo moje, razmišljanje. smatram da kosište nema baš nekog smisla farbati jer bilo čime da farbaš to jednostavno ne može opstati, zato ja preporučam dobro pranje i još bolje sušenje( ostviš ga da visi neko vrijeme) i nakon toga uzeti kist u ruke i sa starim motornim uljem sve lijepo premazati(vjerujem da ulja imaš). to i govorim iz vlastitog iskustva. dobro ja sam frik pa perem pod mlazom vode poslije svake košnje i ostvim vani podignutog da se dobro osuši, vjeruj mi kosište mi neće nikad istrunuti:finga:
Prvo premaži sa antikorozinom i ostavi da se posuši, a onda temeljna i na nju bodi (ono za špricanje po pragovima i podovima na autima).Ima li tko preporuku za kakvu kvalitetnu farbu za donji dio kosišta ili kako ga zaštititi od nagrizanja hrđe.
a i sam moram tako,čekam prvi kišni dan kada se neće moći van,jel to obična ili nitro boja?
Nem šta za svaku pohvalu , neznam dali si bolje objasnio , ili si bolje napravio .
Stvarno odlično :finga:
Guli se zato jer nisi dobro pripremil.Mislim da je obična - jedino sam tu boju imao doma, a nije mi se dalo posebno hodati u trgovinu, samo zbog toga... Lakirati neću (kao prošle jeseni), jer se obični lak za metal dosta brzo ošteti, i počne se guliti u velikim krpama dolje.
Razmišljam o nekoj antikorozivnoj boji, poput Bituvela i sl., kakve se koriste za podove na autima. Ne znam ima li noviteta kod tih boja, i koja se najbolje drži?