Znas onu: predobro da bi bilo istinito....
I moje su, samo da ne bude mrazaKod mene marelice i breskve ocvale već
Kao i sa svakim strojem, prvih 3-4 košnje ne kositi punom širinom kosilice, ne kositi jako nisko, i onda postepeno ići do punog opterečenja dok sve ne "sjedne na svoje mjesto".Unboxing
Imate li nekih savjeta za prvu košnju?
Nema za to potrebe, ima blokadu gasa, neće mu biti previšeI smanji gas motoru, makar lošije kosil (možeš i polakše). Povremeno ga dodaj-oduzmi.
Piše na gumama koliki tlak mora biti, mislim da idu na 1 bar ali provjeriNekak su mi gume mekane, al piše da tako mora biti, ispod 1 bara su
To je uredu?
Pročitaj upute koje si dobio, provjeri ulje motora, tlak guma tako kako piše na gumi, provjeri da nisu noževi naopako, mojem susjedu su bili, natoči benzin i tjeraj, daj gas i kosi. Ako treba nešto krepati, neka krepa dok je u garanciji a ne tri dana kasnije. Tjeraj, kosi i uživaj. Nemoj kositi suviše nisko i to je sve. 🥂Nekak su mi gume mekane, al piše da tako mora biti, ispod 1 bara su
To je uredu?
Vidim da ne ide gas do kraja ima neka blokada, a kod bake imam silvertrac, tamo toga nema, gas ide do krajaNema za to potrebe, ima blokadu gasa, neće mu biti previše
Piše na gumama koliki tlak mora biti, mislim da idu na 1 bar ali provjeri