- Tu od
- 13 Stu 2019
- Poruka
- 3,257
Pa ne znam kak će ispast. Kolegi to za voćnjak treba. Pošto med redovima nije tvrda zemlja, možda bi i dobro ispalo
Osim navedenog, dodal bih još otežano skretanje dok je preza u zemlji. To doduše nije preporučljivo s nijednom frezom, ali...To bi trebala biti poljska agromet unia
Imam ju ja,sa drugom nisam nikad radio,dobro radi,jedini nedostatak tog reduktora u sredini je,ako je tvrda zemlja ne dozvoljava ulaz frezi u zemlju(pod tvrda mislim ako nije izorana i slično
Jel bi se mogla cijela polovica rotora skinuti? Kak su uzubljeni u reduktor? Imaš možda sliku?I moje mišljenje je bilo nezahvalno o tom centralnom reduktoru dok nisam probao takvu frezu.
Nije to toliko loše koliko sam mislio.
A ni ona sa lancom u tvrdu zemlju ne može iz jednog prolaza .
Ako smijem odgovoriti..cijela polovica je na konus..ima centrani vijak s čela ..ako budes uzeo pripazi , na jednoj strani je ljevi navoj.Jel bi se mogla cijela polovica rotora skinuti? Kak su uzubljeni u reduktor? Imaš možda sliku?
Mogu ti reći da sam se iznenadio u kakvom su dobrom stanju untra prenosni mehanizmi nakon godina korištenja skoro da nema tragova korištenja,u odnosu kako sam čuo i vidio iste takve koje ja radio fužinar batujeGlavni nedostatak je to kaj je poljska..da je talijanska ili njemačka bila bi savršena