Lee Champa
Iskusan lik
- Tu od
- 9 Tra 2019
- Poruka
- 9,922
Možda samo da podigneš šinje/klizače da ide dublje u zemlju!
I ulje!!!!!
I ulje!!!!!
Pozdrav, ja sam prije mjesec dana kupio novu frezu Lancer hd 230. Tezina je oko 500kg, za sada je samo isprobana i pokazala se dobro. View attachment 59350
jel ovo pre velika ili premala freza za imt pa misliš da nije ok....čisto savjet...Gledaj da kardan ljevo/desno stoji ravno a na toplinku namjesti da su oba križa kardana slomljena pod istim kutem kad je freza u zahvatu
Uključenu je ne diži visoko jer možda kardan ne trpi taj kut.
Bez pbzira na zglobove kardanu je naljepse kad je ravno.A pvo baš nije freza za imt
1700-1800 okretaja motora.
Podmaži zglob kardana i cijev..pazi da cijev vratiš na isto mjesto.
Freza ima mazalicu na desnoj strani ..ulje je u reduktoru i bočno kod lanca.
Na traktoru ispuši kiler ..voda.ulje i gas.
Indijjsko novo...ili rabljeno zapadno...za sličnu cijenu. Pa tko kaj voli......Hvaliti indijsko a gledati na zapad ?! hvala na takvom savjetu
Može s njom 539 i u težoj zemlji.jel ovo pre velika ili premala freza za imt pa misliš da nije ok....čisto savjet...
Ima i imt frezu s brzinama..vjerojatno i drugiIndijjsko novo...ili rabljeno zapadno...za sličnu cijenu. Pa tko kaj voli...
Howard, radi getribe s brzinama
Možda..daj ga ti pitaj da li bi on napravil sebi frezu za 70 konja a reduktor od sip prikolice?..ili tiUh! Što si cjepidlaka!!!
A što se to može pokvariti?
ŠČŽĐ!
Freza je indijska, dosta je kvalitetno napravljena. Za sada sam malo vise od hektra obradio, s vremenom cemo vidjet kakva je.Baš sam želio pitati kakva je to freza. Svugdje piše da je "Designed in Germany", u prijevodu to valjda znači da je napraljena u Kini. Kako sam i sam pred nekom odlukom kupiti frezu ili ne, nekako su mi ta Lancer i Shaktiman zapele za oko. Međutim, ne znam ništa više od onog kaj piše na oglasima. Kao backup soluciju, gledao sam i onu VictoryX.
Iskustva?
Sve ovisi kakva je zemlja!Možda..daj ga ti pitaj da li bi on napravil sebi frezu za 70 konja a reduktor od sip prikolice?..ili ti