Osim navedenog, dodal bih još otežano skretanje dok je preza u zemlji. To doduše nije preporučljivo s nijednom frezom, ali...To bi trebala biti poljska agromet unia
Imam ju ja,sa drugom nisam nikad radio,dobro radi,jedini nedostatak tog reduktora u sredini je,ako je tvrda zemlja ne dozvoljava ulaz frezi u zemlju(pod tvrda mislim ako nije izorana i slično
Jel bi se mogla cijela polovica rotora skinuti? Kak su uzubljeni u reduktor? Imaš možda sliku?I moje mišljenje je bilo nezahvalno o tom centralnom reduktoru dok nisam probao takvu frezu.
Nije to toliko loše koliko sam mislio.
A ni ona sa lancom u tvrdu zemlju ne može iz jednog prolaza .
Ako smijem odgovoriti..cijela polovica je na konus..ima centrani vijak s čela ..ako budes uzeo pripazi , na jednoj strani je ljevi navoj.Jel bi se mogla cijela polovica rotora skinuti? Kak su uzubljeni u reduktor? Imaš možda sliku?
Mogu ti reći da sam se iznenadio u kakvom su dobrom stanju untra prenosni mehanizmi nakon godina korištenja skoro da nema tragova korištenja,u odnosu kako sam čuo i vidio iste takve koje ja radio fužinar batujeGlavni nedostatak je to kaj je poljska..da je talijanska ili njemačka bila bi savršena
Zvao sam više trgovina za freze i svuda se čeka min 2 mjeseca, a trebao bih frezu sada
Jedna opcija koja mi je iskočila je ova sa sljedećeg linka: FREZA ZA ZEMLJU VICTORY X - NOVO - KARDAN ! TEŠKA IZVEDBA !
Opcija koja je dostupna je ova širine 180. Imam IMT 549, pa me brine da li bi on mogao to vrtiti ili da bolje provjerim dostupnost freze radne širine 160? Zemlja koju obrađujem je srednje teška, nije pjeskovita, ali nije ni jako glinasta, onako baš srednja nekako.
Da li netko sa foruma ima kojim slučajem takvu frezu pa da može podijeliti iskustvo?