Re: Traktorske gume - mitas
...
@Grof ima mitas tvorničke,pa pitaj njega za mišljenje.
Mada meni se mitas ne sviđaju nije neka kvaliteta a dosta su skupe.
Točno, moj forumski prijatelju; oficir@! - potpisujem u cijelosti.-
Ja imam na mome traktoriću tomi - prima-i gume od Češkog proizvodjača; MITAS, - došle sa traktorićem pred 8 godin. Loše su kvalitete; brzo se trošidu - deredu, kidadu - trgadu, same po sebi ružne i nemadu baš neki dizajn., kako i TI veliš - pišeš moj oficir@!, kvaliteta nikakova, a k tome još malo "platan".
Logčično pitanje postavljam sam sebi, ča bi bilo?, kad bi bilo?, da ja delam punom parom i da sada imam barem 3 - 4000 sati dela?, a ne vako, samo 1000 sati dela i 8 godin starosti a gumice očerupane koda traktorić ima 20 godin i barem 4000 sati dela.-
Planiram iduću godinu kupiti za moga tomu nove gume, sve četire u kompletu, /tako propisuje tvornica - proizvodjač ovi naši mali traktorića!/, a ja se držim tog i takovog nepisanog pravila da kad minjam gume?, na autu, prikolici, traktoriću, minjam sve uvik u kompletu. Tako i sada za traktorića tomu kupujem gume od Srbijanskoga proizvodjača; RUMAGUMA. Imal sam ji na svim traktorićima do sada, ta i takova guma pokazala se jako dobra, robusna i dugotrajna.-
Lip pozdrav moj Narode, čitamo - pišemo - pomažemo se, Vaš grof