zeljko kz
Dobro znana faca
- Tu od
- 10 Kol 2012
- Poruka
- 6,953
probao sam danas u manjoj travi i ide prvom brzom, vrlo malo dima se vidi
Ako mu teško brzina niže i tjeraaj.
probao sam danas u manjoj travi i ide prvom brzom, vrlo malo dima se vidi
mislim da mu nije tesko, bilo je nagnuto i blago uzbrdo ali nije dimio vrlo malo, mislim da ce ici lepo u ravnici, kod nas su obicne livadske trave pa je slabo gde velika i gusta :icon_pidu:
gledaj ovako: ta rotaciona kosa je teska otpilike kao i tanjiraca koju nosi imt traktor...moja tanjiracaje teska 400kg i ne samo moja negoskoro svacija u momkraju... ne vidim zasto bi rotokosa istih gabarita prestvljala bauk za imt539
gledaj ovako: ta rotaciona kosa je teska otpilike kao i tanjiraca koju nosi imt traktor...moja tanjiracaje teska 400kg i ne samo moja negoskoro svacija u momkraju... ne vidim zasto bi rotokosa istih gabarita prestvljala bauk za imt539
Pogledaj malo bolje kako se nosi ta kosa! Kopča se iza kao tanjirača i nosi se sa strane kao i obična kosa sa grebenom. Taj dio koji ide pored traktora je težak oko 300 Kg možda i više.
Zamisli šta će biti kad ti desni točak uđe negdje u jarak!?