seljaček kaže:
Ma nije to isto Same je crvene a deutz zelene boje ostalo je isto al to ostalo nije bitno bitan je natpis i boja kod mene ima jedan ursus valjda 120 ks obojen kao Đony pa oni kaj malo manje kuže strojeve odgovorno tvrde pa to je Đony pa vidiš mu boju gle žute felge a sve zeleno. Agrofarm je 600 eur skuplj od explorera 3 ista oprema.
SEX SELLS!
Ljudi moji... 600€ traziti za zelenu boju i drugaciju naljepnicu, mislim da bas i nije normalno... za tih 600€ se SAME osmirgla i oboja samo tako, nisu ni naljepnice vise skupe ko nekad
Svi bi govorili GLE, DEUTZ!!!
Tako i ovaj s ursusom... zao mi je tih ljudi... Kod Branka u kraju jedan IMT 5106 obojao u zeleno s crvenim felgama... "FENDT"... Naletio sam isto u oglasniku na jos jednu zelenu brenu, ali u Deutz bojama... Ovdje ima jedan torpedo 4506 kojem su naljepnice poskidane i sprejem preko sablone ogromna slove DEUTZ 4506... Makar da ih je smanjio i ravno postavio, ajd...
Ima svakakviih ljudi, ali ono dosta je pretjerivajna...
Uglavnom, SDF bi trebao proizvoditi samo jedan traktor s jednom bojom i s nekim izborom opreme i nitko se ne bi bunio... Trebali su napraviti jedan brand, a ne gurati 4...
Kosilice sam takodjer vidjao svakakve... jednako izgledaju, samo druga boja... ali na ovoj drugoj bar pise licence fahra, ili licenca claasa... To je u redu ali "krasti" bez pitanja prikljucke, bas i nije ok...