ima jedan dečko kod mene takvu diskastu 2,20 mislim neku zelenu poljsku valjda i uopćenije zadovoljan s njom ,sad si je uzeo sipovu bubnjastu,tj. lani,i veli da se preporodil...to kad teraš nemaš brige,a na onoj mu se trava štopala dok je bila jača i dok je bilo malo vlažno veli da su mu krtinjci štopali kosu...eh sad ja neznam on tak veli, ja osobno imam sip-ovu malu 135 bubnjastu za ferka i isto nemam nikakvog beda samo gas i drž se :lol: :lol: :lol:bbrane kaže:
Imam BSC 405, 5 diskova, 2.2m, kosim s C-360, dosta je lagana za terat, recimo zahtjeva snagu kao i 165 bubanj. E sad, malo je sporija od bubnjaste ali nisam imao problema sa štopanjem i sl. stvarima, bitno da su one kape na 1 i zadnjem disku, dobri noževi i nema beda. Sve u svemu nama je ok, i da opet uzimamo bila bi bcs. Ima negdje video gdje jedan član foruma kosi s bcsovom,
Lamborghini R2 kaže:Hy.dal neko zna šta je bolje uzet za njive na kojima ima neću reč previše, al ima kamenja-disk ili bubanj?
Isto tako malo sam gledo na slovenskom forumu članovi baš ne hvale BCS i SIP proizvode nego idu više na vicon,krone kuhn.Dobro kosilice tih marki moraju bit OK,al ipak je to previše €.pa ako neko ima iskustva sa SIP-om,BCS-om,ako ju je voljan prokomentirat?
Tnx