ŠANANA kaže:Slafko, sviđa mi se ta velika kosa, jel imaš koju sliku kak izgleda u kompletu s oklopom, il čak možda dok je prikopčana na traktor, pa možda i u radu :?: :?: :?:
Hvala unaprijed
Prednje zasad nemam, ali budem malo pročačkao po svijetu što se može dobroga ponuditi.Jel imaš kakve prednje u ponudi :?:
Gramip nova košta oko 12900 knzveki kaže:pozdrav
dali mi možete reći gdje mogu nabaviti takvu strižnu kosu sa duplim grebenom i koliko to cca košta polovno
Točno. I poslije strižne kose trava brže raste, jer nisu strgani i spaljeni vrhovi od trenja kao kod roto kosa, već odrezani škarama.Jaga kaže:Kupio sam prije godinu dana Gaspardo 1.75 m staru tada 2 godine sa rezervnom kosom za 1000 €. Nova je koštala duplo! Treba tražiti po oglasniku i otići po nju ako treba i u neku zabit jer se dobije povoljnije! Ova Gaspardo kosa je zakon! Nema te trave koja će je zaštopati, a traktor radi na 1/4 snage! Ja kosim u 2 brzoj sa Zetorom 4911, mogao bi i brže samo ako je neravno traktor dosta skače! Ovakva kosa ne miješa zemlju s travom kao roto kose i za moje potrebe je puno bolja od rotacione! Imam konje koji su dosta osjetljivi na zemlju i prašinu tako da moram paziti na to! Moje skromno mišljenje!