Ako ga puno koristite, zašto ne napraviti remont? Nije preskupo i onda znaš što imaš. Znam za dobre jeftine orbitalne pumpe...a to će ti promijeniti rad s njime u potpunosti
Pozz.samo bih htio se nadovezat na to da jcb radi sporije od traktorskog kopaca.ja imam jcb 2cx znaci kombinirka.kako nabit radne sate ak strojar radi brzo ili ono sta mozes zagrabit odjedaput grabis dvaput ili strojar ima problem sa mjehurom ili stalno ga neko zove na mobitel a stroj stalno radi u leru..ja sam mjenjao pumpu na kombinirki jer je postala spora i nisam mogao ukopcati tri komade odmah..ta me je pumpa dosla 8500 kuna..ziveli.
Meni je najčudnije ovo lomljenje grane , ja nikada ništa slično nisam vidio :shock:
sta kazete na ovo, pravi rovokopac, cilindar gore, mocan je, ali je zato 2 500 EURA, uz nejga ide kasike 20, 40 i 60 cm, te grajferi za pijesak i djubre. Vrijedi li.
Kaze da je, dosao iz svicarske, kad bi htio moje cjepac u racun, razmislio bi. Kako se tebi cini, posto lici na carlo pesci, a ti imas iskustva sa njim, jeli mu u rangu. Ova dodatna oprema mu je sigurno 1000 EURA. tako da on sam dodje 1500. (3 kasike i 2 grajfera)