ma nije isto trese i sa nožem i kad stavim fleksi glavu
ma šuti, to mi je najgore kaj mi se moglo dogoditi...
volim stihl, vjeran sam stihlu, a sad uzmem ovo....
mislim da mi bude sad riknulo i jedno i drugo...
prvo, kaj sam iznevjeril stihl, a drugo kaj ova motorka izgleda kaj igračka...
Žuti, da nisi negdje lupil s cijevi i savinul ju?
Na kojem ti je servisu?
Teško je reći ovak po opisu. To da čujem, bi ti mogel reći.
Probaj bez reznog dijela jel se onda čuje. Može ti i glava raditi probleme (imal sam takvo iskustvo na GT32L).
No može biti još jedna stvar. Naime, nekim se čudom dogodi da uđe trava u donji ležaj na reduktoru. Skini glavu i onaj seger dolje, pa pogledaj.
Da se nisu naprijed otpustile ručke na onoj šelni, pa da ti lupa vanjska cijev po pogonskoj cijevi?
Ovo ti nema puno veze s Husqvarnom. Svakoj se tvornici potkrade neki problematični primjerak.
Odi u servis i pitaj kaj poduzimaju i kad bu gotovo. Ako ne riješe, onda ju odnesi u neki drugi servis i napiši pismo Drezgi Deržić (zastupniku). Pričekaj 45 dana i dužni su ti dati novoga.
Moj primjer: curil je rezervoar na novoj pili. Odnesel sam ju na servis bez garancijskog lista. Rekli su da trenutno nemaju taj dio, da ga budu naručili i budu me zvali kad bu pila gotova. Tak je i bilo.
Kad sam ostavljal svoju pilu, pitali su me trebam li zamjensku!
Ovo ti nema puno veze s Husqvarnom. Svakoj se tvornici potkrade neki problematični primjerak.
Odi u servis i pitaj kaj poduzimaju i kad bu gotovo. Ako ne riješe, onda ju odnesi u neki drugi servis i napiši pismo Drezgi Deržić (zastupniku). Pričekaj 45 dana i dužni su ti dati novoga.
Moj primjer: curil je rezervoar na novoj pili. Odnesel sam ju na servis bez garancijskog lista. Rekli su da trenutno nemaju taj dio, da ga budu naručili i budu me zvali kad bu pila gotova. Tak je i bilo.
Kad sam ostavljal svoju pilu, pitali su me trebam li zamjensku!
Nazovi Drezgu i pitaj kaj da napraviš.
Ako ideš kad u ZG, mogu ti preporučiti dva dobra servisa.
Drezga ti je uvoznik za HR. Oni su samo veleprodaja i trebali bi držati na uzdi tgovce i servisere Husqvarne i Jonsereda.
Za reklamaciju se obrati Hajster servisu (na Jankomiru) ili Kenceku (u Čulinečkoj).
Hajster je ozbiljna firma i mogu ti ih preporučiti (ako smijem ovdje).
Pozdrav svima!
Evo moj trimer Villager BC900.
Kupljen pre dve godine, za 130e i do sad radi odlično, sipaj-pali-kosi...
To što ja imam malo za pokositi...idealan je što se tiče cene! Potrošnja goriva je jako mala, popizdim dok je potrošim...do sad sam potrošio oko 20metra silka, i malo radio sa trokrakim nožem - uglavnom za sad, lepo radi...ali ona kačaljka gde je kačim na bok,,,sranje teško...teško se kači, a još teže se skida, kako su to tako glupo namestili...hmmm nije mi jasno.:madmana:
Pozdrav Joe!
...ali ona kačaljka gde je kačim na bok,,,sranje teško...teško se kači, a još teže se skida, kako su to tako glupo namestili...hmmm nije mi jasno.:madmana: