A
AGRIPLUS65
Guest
imas na dubovcu iza gavranovica servis ,cinimise da i prodaju hondu,ak nisi bil tamo vec?svi drugi servisi ne žele ni pogledat trimer kad im ga donesem
imas na dubovcu iza gavranovica servis ,cinimise da i prodaju hondu,ak nisi bil tamo vec?svi drugi servisi ne žele ni pogledat trimer kad im ga donesem
sa malim zakašnjenjem javljam da je problem riješen. Naime trebalo je na fergazeru promjenit brtve i membranu i to je bila cijela mudrost. Čovjeku u Zagrebu u servisu sam objasnio problem putem telefona i sa 100% sigurnošću je rekao u čemu je problem i poštom mi je poslao garnituru brvi koje sam sam promjenio. Trimer radi ko nov odnosno baš onako kako bi i trebao:supz:Jel ima netko Honda trimer? Ja naime imam Hondu GX 35(UMK435) sa čistim 4T motorom kupljenu 2007 god. Snaga joj je 39 ccm ili 1.1kw (1.5ks).
Do ove godine sa njome nikakvih problema, godišnje potrošim nekih 20 lit. goriva. U zadnje vrijeme sam primjetio da nakon 10-15 min rada osjetno izgubi snagu, manju travu kosi kako tako dok u većoj se jednostavno uguši. U servisu su je kompletno otvorili i kažu da je sve u redu sa njome, jedino su promjenili crijeva jer su bila malo porozna. Kad sam ju donesao doma opet se je javio isti problem, vratio sam ju natrag i čovjek je na čepu rezervara izbušio tanku rupu jer je moguće da se stvara vakum no međutim ni to nije pomoglo. Onda sam sam skužio da kad joj dam čok da puno bolje radi ali još uvijek to nije to, a kad je pod čokom potroši mi za pol sata laganog rada sav benzin a prije sam mogao raditi i do sat i pol sa rezervarom naravno ovisi o težini posla.
Jel ima netko možda ideju šta bi joj moglo biti?
Inače taj servis i nije baš ovlašten za Honda trimer, a neznam gdje uopće ima njegov ovlašten servis bliže Karlovcu osim u Zagrebu.
u mene je 450ka.nije težak za nositi.platio sam oko 800 eura prije tri godine i apsolutno se isplatio.za moj pojam najbolji stroj u Stihl-u.pali ko doksa,radi bez ijednog kvara cijelo vrijeme.
hvala. no problem je što je kod mene poprilično velika trava, a i podeblja. zato bi neku s noževima, a i da mogu silk staviti kad kosim manju travu
baš tražim po netu, ne mogu ga nači na području hrvatskog weba
hvala. no problem je što je kod mene poprilično velika trava, a i podeblja. zato bi neku s noževima, a i da mogu silk staviti kad kosim manju travu