ma više nisi siguran sa ničim,evo jedan poznanik prije nekoliko godina donio malu motorku štill ,drito iz njemačke jer tamo radi a na njoj made in Turkey:vragek::vragek:
joj ma husqarnu uzmi,gdje bi dijelove za tu oleo? i ja sad kupujem tu husqarninu, al neznam oznake el ima noz ta 128r, cijena?
eto obavio sam kupovinu.
128 je otpala cim sam shvatio da je prijenos putem sajle (sajla+noz=?).
dodjoh u ducan po 323 i covjek me skoro nagovorio da uzmem 143 ali pomisao na kiseli izraz lica svoje zene je ipak pomogao u odluci i uzeo sam 323.
slozili su je i pustili u rad (zvuk je fenomenalan.
uvijek sam se cudio kako moj , sada bivsi, Enhell ne zvuci kao sve ostale flakse).
sada moram samo pricekati da kisa prestane cmoljiti pa da krenemo na voznju.
nakon sto je provezem, javim vam dojmove
Ja kad sam prvi put cuo mog Villagera zamalo da dozivim infarkt ali je on drugi put kad sam ga palio promenio zvuk pa mi sad zvuci kao husqvarna . Tako je i tvoj Enihel bio.
eto obavio sam kupovinu.
128 je otpala cim sam shvatio da je prijenos putem sajle (sajla+noz=?).
dodjoh u ducan po 323 i covjek me skoro nagovorio da uzmem 143 ali pomisao na kiseli izraz lica svoje zene je ipak pomogao u odluci i uzeo sam 323.
slozili su je i pustili u rad (zvuk je fenomenalan.
uvijek sam se cudio kako moj , sada bivsi, Enhell ne zvuci kao sve ostale flakse).
sada moram samo pricekati da kisa prestane cmoljiti pa da krenemo na voznju.
nakon sto je provezem, javim vam dojmove
Kako te služi Villager, koji je, kad si ga kupio, jesi imao kakvih kvarova?
hongolodonia ti je servis za hondu. pogledaj na webu. za sve sto trazis cca 600-800 kn
ne pratim ovu temu,pa ne znam,dal je možda vec netko napisao...
Trebao bi cilindar,klip i karike,za moj trimer, znači HONDA 4-erotaktna.
Kod mene nema zastupnika za hondu,zna netko gdje ima najbliže u okolici?
ili paše možda od nekog drugog proizvođača?
jel to skupo? mislim cilindar? bar tako izgleda,jer nije to samo cilindar,nego to je onako zajedno sa pola kučišta.