iwanho
Iskusan lik
- Tu od
- 30 Lis 2008
- Poruka
- 8,618
Onda bi moral angažirati nekoga tko je dobar u tome.Ma svugdje ima popust samo je umjetnost pregovaranja...
Ja znam skupo kupiti i jeftino prodati, a to more svaki bedak.
Onda bi moral angažirati nekoga tko je dobar u tome.Ma svugdje ima popust samo je umjetnost pregovaranja...
Ma za to sam i pitao,jer mi se ne skida glava,pa sam mislio,ako je neko probao iskustvo iz prve ruke...Ne znam koliko bi trajal puž na 10t o/min ulazne brzine.
Koliko vidim nema prihvata za Husqvarnu (ne da mi se skidati glavu da vidim koliko ima zubi), već samo za kineske trimere:
"MODEL 28/9 mm - promjer cijevi 28 mm/ 9 zubi
ODOGOVARA ZA KAWASAKI I STRAUSS TRIMERE"
A HUSQWARNA nije ušla u uži krug? Ako ima "novih" modela u ponudi, mislim 555 RXT bi bio u rangu ako se nevaram.Uz sve probleme koje mi je pravio 350,odluka je opet pala na Stihl,ali ovaj put 450!!Samo iz razloga sto u Bosni jos uvijek nema novih serija koje su se pocele proizvoditi prije 10 godina,maltene!!Dal sam se zajebo vidjecemo !!Ako nista sad su u paru!!
Nisi se kolega zeznio. Imam Fs 450 skoro dvije godine i radi kao sat, nikakve primjedbe nemam. Prije nje sam ima 7 godina Fs 120Uz sve probleme koje mi je pravio 350,odluka je opet pala na Stihl,ali ovaj put 450!!Samo iz razloga sto u Bosni jos uvijek nema novih serija koje su se pocele proizvoditi prije 10 godina,maltene!!Dal sam se zajebo vidjecemo !!Ako nista sad su u paru!!
Kod mene obrnuto, ali čisto slučajnost. Imam pilu MS250 i husqija 535rxt trimer. Pilu je teže upalit, ostalo sve ok. Na trimer nemam nikakve zamjerke, stvarno sam zadovoljan. Mislim da opet uzimam, uzeo bih i pilu od Husquarne.Husqvarna samo motorne pile,a trimeri Stihl😀To je kombinacija kod mene,zbog nekih mojih teoretskih i prakticnih razmatranja.......Od modela koje sam razmatrao pile H su uzele prednost,a kod trimera S !!Sto se tice godista ovaj moj je 09.2020 godina i jos ih prave (izgleda) za non EU zemlje!Navodno ne zadovoljavaju emisiju gasa,tj stetno uticu na okolinu,i zato su tamo i ukinuti!A sto jest j3st treba i utusiti nove serije koje su znatno skuplje!