Ja sam sa kineza presao na 350,pa sam uz njega kupio Villager bc 2700 xce,pa sam onda odlucio njega prodati i kupiti jos jedan stroj....da budu u paru!!Sto se tice efektnosti svi imaju mane i prednosti!!Npr sad ne moram nositi dvije vrste mjesavine kad nosim dva trimera😀😉U radu svi rade isti posao,i to dobar posao,koliko ce sezona koji sastaviti pitanje je,a sto se udobnosti i tezine tice Stihl je nemjerljiv!Husqvarnu nisam probao!!Modele koje sam gledao ove jace sam izbjegao zbog malo vece duzine i tezine u odnosu na stihl,rezervoara koji se nalazi ispred motora,glava za silk(kolega kaze da je za dvije sezone poderao 4-5glava,a ja tarem jednu 46-2 evo sad ce cetvrta sezona...i ovde su se ljudi zalili da im pucaju H glave)......Zamjerka Stihlu na rjesenje za skidanje alata,kajla se gura odozdo sto je po meni van pameti,i promjer rupa od 20mm za cvrste nozeve.....da je standard 25.4mm bilo bi svega dostupno,a ovako ili izvali vece pare ili improvizuj........To su bila neka moja istrazivanja i zapazanja😀