todos , taj trokraki noz i sluzi da sece zbunje debljine palca i travu.
Moram da se ispravim mogu itrokraki nozevi da budu samo za travu.KOd husqvarne trokraki i cetvorokraki nozevi sluze samo za travu, a cirkular ili kruzna testera za drvenaste biljke.I kod Jonsereda je isto.A kod Stihla je drugacije , postoje i cirkulari za travu pored nozeva.
ajmo dosta pametovanja oko moje opreme, ja pazim i to jako dobro, brinite se vi za sebe.
Ne treba nikakve preinake raditi. Može se sa silkom i štitnikom kositi samo treba prilikom košnje jedan zamah na pola visine trave, drugi zamah do zemlje i ide bez problema.
Štitnik je sa razlogom :roll:
opreza nikada dosta...ajmo dosta pametovanja oko moje opreme, ja pazim i to jako dobro, brinite se vi za sebe.
pa nije ni iza tebe ništa sigurnije,možda još i opasnije,jer se ljudi opuste..ja kad kosim trimerom prvo oteram sve sto stoje ispred da odu iza mene pa kosim ali po pravilu ljudi ko curici stalno predju ispred dok se naljutim pa prestanem da kosim. Dobro si prosao.
Uzimaj slobodno. Odlična testera imaju je neki moji poznanici, mislim na neke druge modele Oleo Maca. A to što je Hrvatska nabavila baš ove je razlog sto su na tenderu bile najpovoljnije. Ta marka je u rangu Stihlla i Husqvarne. Jedino što mogu da ti dam savet je da ne uzimaš preveliki mač.Ljudi šta mislite o Oleo macu ja sam mislio sutra otiči po njega cjena mu je ok solidna Sparta 440 2.2 KS oko 2700 kn....
Navodno ga Hrvatske šume imaju,čovjek u trgovini se kune da je stroj profi i super i baš taj model kao da je top.....
KAj mislite???
svako se brine za sebe, a takvih kao vi što pametujete ima najviše i takvi najčešće naj.bu bilo od sjekire, cjepača,motorke ili trimera, jer drugima prodaju maglu, a sami se ne drže pravila zaštite.
Pitaj cestare kada kose bankine i kad uhvati staklenu bocu, komad žice ili slično kako im je, uz svu zaštitu svejedno znaju se ozlijedit :roll:pokušavao na sve moguće načine i dizao i naginjao i sve ali baš sve i u bilo kojem kutu rezni alat mi je najmanje 50cm od noge, nema šanse da se posječeš, ali baš nikakve, jer ako vučeš sebi trimer naramenice zategnu i nema dalje.
svako se brine za sebe, a takvih kao vi što pametujete ima najviše i takvi najčešće naj.bu bilo od sjekire, cjepača,motorke ili trimera, jer drugima prodaju maglu, a sami se ne drže pravila zaštite.
Ma pusti ga, kada prvi put pusti krv bude se naučio...gle,nije da ti pametujemo,samo ti lijepo savjetujemo,jer tu ima ljudi koji imaju iskustva više nego ti godina......
a ti udaraj kak hoćeš, pametni uči na tuđim greškama....
Kako iza mene nije nista sigurnuje? Zar ne bi trebalo da prvo pogodi onoga ko drzi trimer i kosi ako leti unazad?????????