P
Pike
Guest
prije par dana sam dobio kamen posred maske, a prosle godine u mali prst ruke. bio je plav 5 dana
pa dese se svakakva sranja, netrebam ja uopće smirivat hormone, jer su u normali, više je glupa ova rasprava o zaštiti, ja ne kosim neke drumove i vukoj.bine gdje ima staklenih boca i ostalog, kose se šljivari koji se kose već 20 godina, tako da u njima nema boca niti ih tko baca. možda imam manje godina nego vi, ali imam puno više iskustva od pola vas, kad vi lijepo potrošite bačvu od 200 litara mješavine onda se javite.
i da pustio sam već krv tako da ne morate pametovat, već sam se bio posjekao sjekirom,ali nije ništa opasno
niti se ja ljutim niti ovdje rade hormoni, samo nevolim pametovanje nekih koji su stariji od mene 2-3 godine, one iskusne prihvaćam.
Ljudi šta mislite o Oleo macu ja sam mislio sutra otiči po njega cjena mu je ok solidna Sparta 440 2.2 KS oko 2700 kn....
Navodno ga Hrvatske šume imaju,čovjek u trgovini se kune da je stroj profi i super i baš taj model kao da je top.....
KAj mislite???
Slazem se sa prethodnikom. U principu mi ne kosimo krajputarske radove. To rade sluzbe. Vecinom su travnjaci i vocnjaci vizuelno je pozeljno pregledati, sad naleti se na kojekakve drangulije. Medjutim ima jedan drugi problem. Verovatno vecina iz Hrvatske nece se sloziti jer je i standard dosta veci u Hrvatskoj pa se verovatno ima para za zastitnu opremu koja je bar kod nas u Srbiji preskupa. Kod nas bi se smejali kad bi nabio na glavu slem sa antifonim. To ovde ni sluzbe ne koriste a kamo li neko privatno za sebe. U principu slazem se sa rukavicama, gumenim cizmama i to je to. Eventualno sto se tice trimera pozeljne zastitne naocare. Znam da ispada glupo ovo sto pricam ali je to tako. Prica mi jedam prodavac motornih testera i trimera dosli neki iz Svedske da vide kako izgleda prodavnica i priupitali ga tj. zale se da se ovde kod nas ne prodaje zastitna oprema. Jednostavno se cude zasto je to tako. Ja sam za varijantu da kad se kupi trimer ili motorka da kao poklon ide nesto od te opreme. Medjutim to bi verovatno podiglo cenu. Davno kad sam kupovao motorku trebala je kao poklon da ide i torba cetvrtastai kacket. Tako je pisalo na sajtu proizvodjaca da se uz taj model obavezno dobija taj poklon. Medjutim ja sam uz dosta muka dokopao bar one manje torbe koja ima jezicak za mac i to sam je cekao sedam dana i nije bila marka kao testera vec husqvarnina. Dobro je da sam i to dobio.
Imas husqvarnine mrezaste za 600 dinara. Nisam mogao da cekam da covek sto drzi servis i prodavnicu u kraguejvcu naruci pa sam kupio Villagerov u drugoj prodavnici.
Gde ima za 600 dinara (5,5 eura)? Najjeftinije su oko 3200 dinara ili u prevodu 30 eura. A ove sto ti imas sa mrezicom su oko 1200 dinara ili 11 eura.
Gledam danas prospekt od Kauflanda i imat će od 17.05. na ponudi ISKRIN trimer od 2.2ks za 599kn, neznam dal će to bit u svim njihovim poslovnicama ili samo u Karlovcu, pa ako nekom treba mislim da se za te novce isplati uzet.