Izgled nije bitan, više je bitna njezina funkcionalnost i upotrebljivost.
Da kao sto rece Bagerista red bi bio da se predstavis u temi koja je odredjena za to. Nije dovoljno samo reci imam vocnjak od 10 ari. Neg da ti odgovorim na tvoju nedoumicu u vezi tvog pitanja.Kako uraditi brisanje accaunt-a iz apleta u Gnome 3
Da li mogu da se ubace komande za deadbeef kao za Rhythmbox Music player.
Zdravo svima, prvi put sam na forumu ovakve tematike. Imam neki vocnjak oko 10 ari koji bi trebalo odrzavati.
E sada sam u dilemi posto se nerazumem mnogo u ove stvari.
- Prvo bih zamolio ako moze neko da mi objasni kakva je razlika izmedju Trimera i Motorne Kose i cemu sta sluzi.
- Drugo znam da postoji svega i svacega na nasem trzistu, znam da moze da se kupi sve i svasta a neretko i nista
i zato se obracam ovde vama na forumu i trazim pomoc od vas sta bi trebalo to da kupim da bude bas za moje potrebe
da nebude ni jako a ni slabo i da traje i nasta treba obratiti paznju pri kupovini.
Malo sam zamuljao ali mislim da cete da me shvstite i razumete.
Kak vam se cini flakserica Straus Austrija, iskustva, dal ju neko mozda ima, servisiral, delal s njom? Ima jedna na njuskalu, 3,0ks, mislim da je 1300kn? Omjer cjene i snage je jako dobar, ali dal se isplati na duge staze?
Kako uraditi brisanje accaunt-a iz apleta u Gnome 3
Da li mogu da se ubace komande za deadbeef kao za Rhythmbox Music player.
Zdravo svima, prvi put sam na forumu ovakve tematike. Imam neki vocnjak oko 10 ari koji bi trebalo odrzavati.
E sada sam u dilemi posto se nerazumem mnogo u ove stvari.
- Prvo bih zamolio ako moze neko da mi objasni kakva je razlika izmedju Trimera i Motorne Kose i cemu sta sluzi.
- Drugo znam da postoji svega i svacega na nasem trzistu, znam da moze da se kupi sve i svasta a neretko i nista
i zato se obracam ovde vama na forumu i trazim pomoc od vas sta bi trebalo to da kupim da bude bas za moje potrebe
da nebude ni jako a ni slabo i da traje i nasta treba obratiti paznju pri kupovini.
Malo sam zamuljao ali mislim da cete da me shvstite i razumete.
@ KnjazMilos
Zasto bi bio Jonsered posle ta dva brenda a narocito Stihlovke. Kad je to Husqvarna u crveno crnom pakovanju. Stavljati takav brend u drugu klasu jer u najmanju ruku nekorektno.
A time dovodis i potencijalnog kupca u nedoumicu.