Ne znam kolike je snage 335, ali ovi noževi su preporučljivi za trimere ne slabije od 3 ks, a zapravo mislim da je problem samo dok ga trimer ne zavrti, isto je 300mm? Bitno je da bude dobro oštar i da radiš pod punim gasom da ne namota travu ak je dugačka.
Da nož je fi 300, piše ti sve na zadnjoj slici. Uglavnom, treba mi za kupine.
Trimer je 1,6kW, 2,2ks. Budemo vidli jel ide ili ne. Ionak u proljeće planiram (ak Bog da...) kupiti jedan jači trimer (FS261, 411 ili 461), a onda ovaj bude išel u prodaju.
Nisam do sad probal takav nož, koštal je ~100kn, pa da ga probam.
Što je bolji alat taj nož ili cirkular, za zarasli teren i raslinje?
Imam 3-kraki nož i on je za deblji drač i kupinje, ali on samo podkosi, pa ostaje dugačko i teško ga je navlačiti poslije.
Imam i Scarlet cirkular, ali on nije za travu već samo za piljenje granja, izbojaka i manjih stabala (do nekih 7...8cm)...samo ih pokosi...
Standardu pilu nisam probal na trimeru, niti ju mislim (kupovati), jer mi je trokraki nož dovoljno dobar. Ona bi bila dobra za raditi otkose, a to mi ne treba.
Imam i trokraki nož za onaj baterijski trimer, ali nije dobar: prelakom je i zaustavlja stroj. Za manje strojeve je bolji dvokraki, oblika poput ovog na gornjoj slici, samo ravni, bez tih zakrivljenih uha.