Cowboy
Dobro znana faca
- Tu od
- 7 Velj 2011
- Poruka
- 2,449
Cowboy , ja sam mislio da se ceo stitnik ne skida , ako izadje visak silka ,a skinut je onaj deo na kome se nalazi noz za silk , sto sam licno iskusio pocne silk da udara po stitniku i da trese ceo trimer da sam mislio da ce da se raspadne i posle nekog vremena oseti se trnjenje u rukama. To mi se dogodilo kad sam bratu kosio vocjnak . Izbacivao vise silka nego sto treba a nije bilo kamenja ni betona da ga skrati.
Koliko vidim na slici , prema nalepnici , ti tvoj trimer bas dobro teras. Vise nego ja moj.
Ma ja silk koristim samo tamo gdje ima kamena i gdje je jako prljavo, uz ograde išli. Tu se silk vrlo brzo troši pa nema problema sa viškom. Kad je duži silk onda puno brže kosi, brije sve do zemlje. Gdje je čisto i gdje je velika trava i razno šiblje, onda tu ide trokraki nož, naoštrim ga i samo "dere", mladice šljive debljine kao ona cijev kud prolazi kardan, siječe u jednom potezu, praktično ništa i ne osjeti.
Tjeram ga i ne štedim, dok su dali dvije godine garancije znači da nešto vrijedi. Za sad se pokazao vrlo dobro i motor i alat, ne grije se i ima dosta snage, sve super!! :gitarist: :supz: