I ja se toga drzim u vecini slucajeva, ja bi najrađe FS 450 ali mislim da bi smijesno izgledalo da nosim toliku mrcinu za pokosit par travki oko nekoliko vocki i nekaj malo uz ogradu gdje nemoze kosilica
I ja mislim da je FS 87 puno bolji izbor za mene. Hvala na videu
Tino,ti imaš jedan jedini model koji tebe služi,nisi probal druge da vidiš i moreš ocijeniti.Naši strojevi delaju svaki dan po 5 sati skoro bez prekida.Delal sam i s 4-mix i sa dvotaktnim.4-mix ti više igra na snagu,dok cvajo na okretaje i puno je lakše delati s dvotaktnim modelom.Zavrti se u trenu,kad dojdeš v gustiš nema šanse da stane.
Nisam mislio na tebe, bila su dva posta maloprije, sad ih vise nema.Pa ne zeza ga niko,malo dilemamo samo.Ne vidim nikakve razloge da se podižu tenzije,ne?Ja sam do sad delal sa Stihlom i to s dosta modela od onih najslabijih pa do najjačih,izuzev motornih čistača.Velim samo da je dvotaktni motor po meni bolji izbor,makar troši sitnicu više,ali meni je najbolje to kaj nema one "tromosti".Imaš osjećaj da se i na leru vrti na 3-4 hiljade obrtaja.
Može i po servisu ako treba
Da ako su Hondini ili Kawasaki motori za ostale se ne bih vatao.Znači nisu se ti 4-mix pokazali kao pouzdani :scratch