U travi odličan vrijedi kaj je skuplji čak sam siguran da lakše i brže ide nego sa običnim flaksom i manje se troši , ali na kamenju, betonu i šibama troši (trga) se samo malo manje nego obični i za to je preskup . Taj flaks 2,7 debljine i ova glava 25-2 sa jednim namatanjem poflaksao sam preko 2500 lješnjaka na razmaku 4 metra i širine flaksanja u prosjeku 70 cm.Kako ti se pokazao ovaj narančasto sivi flaks?
Na prvoj slici
Ako ne trese u radu najbolje ga ne dirati. Dao bi se možda izbalansirati statički ko kotač od motora, ali dosta komplicirano napraviti prihvate.Kad si već nabacio sliku trokrakog noža, svog sam prebrusio jer je bilo dosta hrđe na njemu i upravo nanio drugu ruku tekuće plastike i stalno se razmišljam treba li ga balansirati i kako?
Od ovih ponuđenih husqvarna bi bila najbolji izbor, jedino što je malo slabija, ali ako gledaš u tom cjenovnom rangu mislim da je najbolja kupnja. Definitivno je bolje da uzmeš jači trimer, a sad ti vidi koliko možeš ići financijski.Koji bi trimer bio best buy u kategoriji 300 - 400 eura?
Dilema je:
solo® by AL-KO 140 B
ili
HUSQVARNA 333R Mark II
Razmatram još ova dva:
VILLAGER BC 2700 XCE
i
STIGA BC 555 B
Trenutno koristim AL-KO BC 400 i s njim sam izuzetno zadovoljan, ali otkako imam dosta više za kositi čini mi se da je taj trimer ipak preslab pa gledam nešto jače.
FS120 je manjI, lakšI i slabijI od H543RS.Hvala na odgovoru. Pričekat ću.
Ako sam dobro shvatio, između 543RS i FS120 nije velika razlika (cijena je tu negdje) i neću pogriješiti ako izaberem jedan od ta dva modela?
Ekipa trebam savjet. Uzeo bi Kawasaki tj53 ili tj45 i sada postoji leđni model i onaj s "bicikl" ručkama, za ovaj s ručkama znam da je odlican i izdržljiv stroj (ima ga susjed) a sad me zanima leđni model, da li je to ista stvar samo što se nosi na leđima? Pitam radi izdržljivosti komponenti jerbo je to savitljiva ručka. Svaki savjet je dobrodošao.
Isplati ti se potegnuti do Mađarske ak kupuješ novi trimer.Stihl fs 120 kod nas oko 600 eura,a u Mađarskoj 480 eura,ako si u sustavu PDVa još se smanji cijena za 27% (mislim u Mađarskoj).Ja tako kupio Husqvarnu motorku,ušparao sam 150eura(ja nisam u sustavu pdv).
Mene isto zanima husqvarnaKoji bi trimer bio best buy u kategoriji 300 - 400 eura?
Dilema je:
solo® by AL-KO 140 B
ili
HUSQVARNA 333R Mark II
Razmatram još ova dva:
VILLAGER BC 2700 XCE
i
STIGA BC 555 B
Trenutno koristim AL-KO BC 400 i s njim sam izuzetno zadovoljan, ali otkako imam dosta više za kositi čini mi se da je taj trimer ipak preslab pa gledam nešto jače.