Probao, isto je.Probaj stavit novu svječicu
Moj kinez tri minute radil zgasil se i dok se ohladil pali od prve topal ni za boga.
Stavil drugu svećicu mali pali ko mina topal, vrel od prve.
Probao, malo samo ubrza i krene se gušiti.Probaj nježno dodavati gas da ne krepa!
Tako se događa i meni i čini mi se da membrana mora "proraditi" onda je sve u redu!
Sve su dobre, nabio na špricu i nigdje ne puštaju.Provjeri cjevčice od rezervoara do karburatora. One znaju biti ispucane od stajanja u skladištu i onda vuće zrak umjesto goriva
Nije to baš tako.Gledam i čitam to, pitam se kolika je cijena tih strojčeka po 1 KS, odnosno po 1 KG težine u usporedbi s cijenom u EUR ekima?
Drugo pitanje koje mi se nametnulo su troškovi održavanja kroz recimo 5 godina?
Piše se svako malo: da nema ovoga, čeka se ovako dugo, glava košta toliko.
Osim samo zadovoljstva da je netko korisnik tih trimerskih BMVa ili Mercedesa, ja ne vidim tu ništa drugo nego ogromnu nabavnu cijenu, visoke troškove održavanja i problematiku nabave rezervnih dijelova.
Moj je stav hvala na tome, kupim za isti novac 3-4 bezimene, jeftine marke i ako treba čim stane, slibodnu ju bacim i kresnem odmah drugu, novu...
I još gledam oko sebe, susjedi se "Štilje" a zaraslo ih iz porodice "korova" bilje, ja sam bezimeni, a redovito uredno pokošeni. Kaj tu ne štima???
Točno sam to htio napisati,uzeli ste mi riječ iz ustaNije to baš tako.
Za ozbiljan rad su potrebni strojevi koji su ugodni, koji imaju manje vibracija na ručkama. Za visoku travu je potrebna i ozbiljna snaga.
Za sat do dva tjedno može poslužiti svaki.
Ne želim mijenjati ničiji stav, ali prvo treba probati raditi s kinezom i npr. Stihl FS360. To je neusporedivo.