vlč.puknuti
Iskusan lik
- Tu od
- 14 Svi 2008
- Poruka
- 23,636
ako se guši ,guši se od previše goriva, preljeva karburator
valjda bi onda pravio uvijek problem, ovako cim ga ugasim i upalim on normalno nastavi da radi.ako se guši ,guši se od previše goriva, preljeva karburator
budem i to pokušao.Poslušaj jel "udahne" ili ispusti zrak pri otvaranju.
Znal budeš kaj se događa.
Kolega je imal sličan problem na Husqvarninom trimeru i otpuštanje je riješilo problem. Ne sjećam se više, no mislim da je problem riješen zamjenom čepa.
Ne vjerujem da se radi o elektronici. Imao sam nedavno potpuno iste simptome na Stihl FS 120 i nakon čišćenja karburatora (zaprljano unutrašnje malo sito za gorivo) i filtra za gorivo u rezervoaru, opet normalno radi.Skužio sam, kad ce pocne gusiti ugasim i upalim ga odmah i radi sasvim normalno. Mislim da je ovo nešto oko elektronike.
Jer se salje u drugi grad i čeka se od 30 do 40 dana. Sad je sezona košenja, nije da mi se toliko čeka.Taj stroj je pod garancijom. Zakaj se zezaš? Odnesi u servis i nek riješe.
probacu ga ocistiti.Ne vjerujem da se radi o elektronici. Imao sam nedavno potpuno iste simptome na Stihl FS 120 i nakon čišćenja karburatora (zaprljano unutrašnje malo sito za gorivo) i filtra za gorivo u rezervoaru, opet normalno radi.
Sigurno ti negdje "koći" dotok goriva.