brgud
Iskusan lik
- Tu od
- 4 Lis 2013
- Poruka
- 5,837
I ja sam našao jednu ne baš lijepu kosilicu, ustvari ona je našla mene. Bio sam kod prijatelja koji se bavi elektro motorima (premotavanje i sve u zvezi elrktromotora) ima i tokarski pa idem kod njega za koju sitnicu. Pa mi je ponudio ove kosilicu, samo je nosi. A super , bude meni poslužila. I danas idem da malo kosim s njom, ali nije dugo izdržala. Malo radi o onda gubi okretaje i počne dimiti , malo je pustim i ona opet u okretaje i tako opet guši se i dimi i nikako da ide u radne okretaje. Nič me mi koštala, ma vero nanki ne velja.
A imam ja i jedan trimer koji je odmarao od prošle sezone. Bilo u njemu malo goriva isto od prošle sezone, i upalio od prve, samo mu nadodao novog goriva.
Koristim samo ovaj ALUCUT kvadratnih 2,4mm, nit se ljepi , nit se kida, ali ima jednu manu a to je da se troši (ali sporo).

A imam ja i jedan trimer koji je odmarao od prošle sezone. Bilo u njemu malo goriva isto od prošle sezone, i upalio od prve, samo mu nadodao novog goriva.
Koristim samo ovaj ALUCUT kvadratnih 2,4mm, nit se ljepi , nit se kida, ali ima jednu manu a to je da se troši (ali sporo).