Na Makita EM2600U i Stihl FS55 oduzimam i držim na pol gasa sa lakočom u vočnjaku, dvorištu i vinogradu, to su površine koje se održavaju, u tastovom obraslom vočnjaku zarsloim i u drvene mladice kojekakvog grmlja neodržavanom godinama išla je Alko BC500B i na njoj rad sa 3/4 do ful punog gasa je ok, ne treba stiskati maksimalno ful puni konstantno, ali držati gas na pola za konstantnu košnju je jako teško jer je premali razmak na polugi, propadanje/pritiskanje ručice gasa ima mali hod a veliki učinak pa se čini da namjerno turiram, kod ove prve dvije nema tih problema, i ne znam što tu nije jasno ili je smiješno, nikad ali baš nikad nisam oštetio koru mlade vočke flaksannem sa prve dvije a sa trečom i uz veliku pažnju igranjem gasa uspio sam oštetiti koru mladice vočke, da ponavljam ono što mogu prve dvije ne može treča i obrnuto isto kao što i treča najbolje radi sa 3/4 gasa u kontinuitetu, moja osobna iskustva a ne teorija,
p.s. sve tri koriste flaks 2,4mm sajla obložena plastikom, paket po 50 metara u komadu, Makita EM2600U je koristila i 4kraki nož/šajbu za slični teren ali ipak manje zarasli i koji je bez problema odradila ali sa puno više utrošenog vremena i manje benzina nego Alko BC500B sa puno više benzina i puno manje vrrmena sa plastificiranom sajlom 2,4mm😇😚