A koji Strihl imaš ?Ima stihl i trokraki nož za te manje modele i to jako dobar, ali kad sam kod Blaževića uzel oregonov trokraki i dvokraki nož za malčiranje taj stihlov nisam koristio.
Mene više zabrinjava dimenzija reduktora nego sama snaga trimera.Ima li neko da je koristio malčer na teimerimakoji nisu jači od 2,2ks? Kako je iskustvo
Koliko je opće dobro za trimer taj noz za malčarenje s obzirom da trimer dozivi bezbroj udaraca, ja to nebi stavljao na svoga a snage ima dovoljno, bolje cirkular i noz pa pomalo.Prijatelji,
Ođe sam naučio sve o trimerima i uspješno pokosio paš zapuštenu livadu. Naravno sviža sam zahvalan na savetima.
Sada me interesuje da li neko ima iskustvo sa nožem za malčarenje.
Ja imam fs250, 2,2ks. Za njega Stihl nije predvidio taj nož ali ima Oregonov.
Ante, nwće mu smetat mali, bolje to no da kičmu ostavim.Koliko je opće dobro za trimer taj noz za malčarenje s obzirom da trimer dozivi bezbroj udaraca, ja to nebi stavljao na svoga a snage ima dovoljno, bolje cirkular i noz pa pomalo.
Dao sam 118 eura. Bolji je od mojih starih Balance naramenica, jer ima širje naramenice, jači leđni plastični dio...Bolje se može podesiti po tijelu i tak. 20-tak eura je skuplji od tih jeftinijih naramenica.Dobar je. Koliko kišta ako nije tajna
Tako je oregonovi noževi za malčiranje.Kad kažeš trokraki i dvokraki misliš na zakrivljene (malčere)?