Re: Tuber 40 - Labin Progress
Poštovani prijatelji sa neta poljoprivrede.,! ljubitelji hrvatskih proizvodjača; LABIN PROGRESS-a, traktora; Tuber 40. Ma ča reć i ja volim da se pomalo počme nešto delat i u ovoj našoj hrvatskoj., ali pod ovom oznakom i nazivom ovog traktora ima 1000 nepoznanica. Predznak traktora CINA., E LJUDI MOJI., ma čast Kini i Kinezima,... usporedbe radi., traktor iz Rijeke, TORPEDO., predznak i traktora i motora; Njemačka i svijetska firma; DEUTUZ, PA ČA JE NAŠA FIRMA doživila.,??? propast. Ljudi i ljudi; radnika 1000., isto toliko koperanata ostalo bez posla., tvornica stara preko 100 godin..., nema je nigdi...
Komentari i komentari su suvišni., ljudi moji taj traktor bi trebal koštat do; =5.000,00 eura., i da tvornica kreditira poljoprivrednike., kamata do 4 %., da projde minimum 5 godina rada., ili oko 1000 satova rada., e onda se more divanit o cijeni, kvaliteti, lipoti, hidraulici,..., provjerene marke i modeli traktora imadu dosta nedostataka...
Moja preporuka, mišljenje., sa kojim se 90 % ljudi neće odma složit., nego za 5 godin će mi svi ovo potvrdit 100 % da sam u pravu. Jer ljudi moji, moj narode., kinezi ča god napravidu., ma niš ni orginalno, sve je kopija, kopije., jedino je BRUS LI i RIŽA valjda orginalna., ako i to nisu odnekud uplodali.
I moja preporuka; ki oće veliki traktor od 35 - 40 ks., e onda je to najbolji IMT-e, i verujte mi na reč nema boljeg, to se zove pila, nad pilama,...ma vinković, ma i on je zakon...
narode!!! BOG VAS SVE SKUPA BLAGOSLOVIL I PAMET VAM PROSVITLIL! BOG GROF