• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Tv serije 400

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
10,915
Jesi li mislio na ona dva bolcna. Kad staneš na sredinu onda se traktor ugiba i na kojima se traktor skreće lijevo desno?
Te možeš sam zamijeniti, ali za onaj vodoravni ležaj možda trebaš tokara!

reider

Aktivni član
Tu od
9 Velj 2012
Poruka
880
Evo mene po dugom vrijemenu. Nije lako nam ,kad je več u 10.30 h bilo ovdje 30 stepeni,a ja , hrvat i taljan u drvicama. Uznojiš se ak samo stojiš sa kacigo na glavi,kamoli,da radiš. Počnem kad je hlad prije sedme i prije podne prestanem. Taktični umik:). Tomica 418 najviše strada. On več ostaje u dolini i čeka na novu zoru:). Danas falilo mu sve. Mislijo sam da štrajka zbog nemogučih uvijeta. Nije bilo više nafte,trebalo ga mazati na mazalicama,a počeo je i trokirati. Pogledam i vidim, da pusitlo crijevo do VP. ZAgrijalo se kad je terao cirkular i povuklo zrak. KAd sam otvorijo haubo i jedna matica odpala na nosaču korita hidroulja. Nadam se, da če sutra opet raditi bezprekorno. Ove drvice još su od vetroloma u šumi sa 2023 godine. Počele so oddole trunuti.ZAto svim snagama vozim gore u šupe,koje bar malo imado prostora.

Prilozi

• 20250615_095422.jpg
    20250615_095422.jpg
    64.3 KB · Pregleda: 16
  • 20250405_135714.jpg
    20250405_135714.jpg
    93.4 KB · Pregleda: 15

reider

Aktivni član
Tu od
9 Velj 2012
Poruka
880
Apdejt. Jos se Tomo bori na 34 stupnjeva. Dosta za danas. Okrenuto na sijever u sijeni nekako ide. TOMO je za ovaj posao jednostavno perfektan. Lp iz MB.

Prilozi

• 20250626_091342.jpg
    20250626_091342.jpg
    78.6 KB · Pregleda: 15

reider

Aktivni član
Tu od
9 Velj 2012
Poruka
880
Ljudi pomožite. Što se sada dogodilo sa mojim Tomicom. Dobijo crijevo za gorivo. Traktor odmah pali, ne trokira ide sve, ali nema startgasa. Radi jednakomerno. Tek startuje sa 1/3 gasa i možeš dodavati od ove vrednosti.Al na manje ne. Tada se gasi. Osim crijeva nisam dirao ništa. Dal je uvuklo smječe u PVP il dizno? Stradali elementi u PVP zato? oštetilo zbog dugog trokiranja prijašnje dane regulator okretaja?
KAd teram cirkolar, naravno ne smeta, al kad manevriraš il slično brebrz je i skače,jer mu previsoki gas.
Hvala na savijetima.

Najnoviji postovi

Na vrh