• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Tv serije 500

upalioLabinko

Novi član
Tu od
25 Svi 2020
Poruka
4
Ma ako ne mogu sa fabrickim zglobom da se ne igram bespotrebno, stavit cu opet 6.00-16, jos su mi tvornicke gume na tomici, pa ih je vrijeme mijenjati zbog starosti, ispucale su dosta😄

upalioLabinko

Novi član
Tu od
25 Svi 2020
Poruka
4
Pa viđo sam tv sa jednim cilindrom po netu da imaju 7,5x16...trebalo bi provjerit

Da, isto sam vidio, neki voze s tim gumama, neki pak kazu ne moze, a imam priliku nabavit ih povoljno, ali ako ce zapinjati, ne vrijede mi...

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
Ljudi skupo plačaju nebi li imali veči kut zakretanja kotača, a on da ga smanji.... meni to nema smisla.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,480
Zato kupi jeftino gume...pa to plati anšlagom

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
Kaj se mene tiče more ga i zašvasati (barem nebu lufta na sredini) i zanašati ga kad hoče skrenuti (ko ti prikolicu kad treba nekaj iskipati) :hahah:
Samo velim da to po mom razmišljanju nije dobro riješenje.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,480
Dobiš na mostu, izgubiš na ćupriji...tak to ide.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
Uvijek je tak ako se ide van standarda. Negde moraš uzeti da bi tam negde dobil.... a u konačnici to uglavnom izađe na isto

Krumpironja

Iskusan lik
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
4,085
Nabavi povoljno probaj ako ide ako ne prodaj po normalnoj cijeni dalje i nisi ništa na gubitku...i naravno prenesi svoja iskustva na forum da bude drugima od pomoći

floion

Član
Tu od
18 Ruj 2013
Poruka
163
Kolike distancere preporucujete. Danas sam se prevrnuo. Nije nimalo lijep osjecaj. Da nije bilo kabine vjerovatno bi bio mrtav jer bi pao po meni

floion

Član
Tu od
18 Ruj 2013
Poruka
163
Da, metar je sirok ali bi ga jos malo prosirio, s tim da ne trpe poluosovine

Najnoviji postovi

Na vrh