• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Tv serije 500

Krumpironja

Iskusan lik
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
4,185
Nikad nisam cuo za ferrari 35...al jasno se na frezi vidi da je dodavano na širini ima tanke raširene noževe, slabu tubu osovinu...jedino dobro na toj frezi je lim koji sigurno nije original

Krumpironja

Iskusan lik
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
4,185
Tako već može, ta serija postoji ali za njih u originalu su išle puno veće freze sa jakim osovinama iste su išle i na 45ks traktore ( ima je punac) a na ovoj njegovoj se vidi da je 3 red lopatica naknadno stavljan, pogledaj tubu kroz koju ide osovina kako je tanka i izduzena u odnosu na tu tvoju sa slike...sve vodi tome da je od nekog motokultivatora, zato ja nebi na nju lipe trošio prodo bi je za sitne pare samo da ode jer pitanje je tko bi to ni kupio...i nakon toga original freza tv i nema dalje jedino ispravno riješenje sve drugo će ga u budućnosti koštat

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
11,261
Moja freza ima međuelement koji se zašerafi na TV. Taj dio je zglobni i frezu dižem hidraulikom

floion

Član
Tu od
18 Ruj 2013
Poruka
163
Nije kraj sv8jeta ako se pomice. Da li bi se mogla sredina od serije 7xx staviti ili 8xx

Krumpironja

Iskusan lik
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
4,185
Moguce izvinjavam se kolega @stjepko je u igri ako nisam fulao...koliko sam tu i koliki promet ljudi je bio nije ni cudno da se s vremena na vrijeme zabunim

floion

Član
Tu od
18 Ruj 2013
Poruka
163
Poceo sam raditi na tomi. Promjena ulja, zamjena kljuca brzina. Radit ce se i nova kabina. Sad trenutno imam malu nedoumicu. Naime nikada nije imao spore brzine. Danas kada sam rastavio vidim da nema zupcanika i osovine. E sada kako se tacno zovu zupcanici od sporih brzina. Jel to zupcanik normalnog hoda? 20211107_123128.jpg 20211107_123143.jpg

Tv420s

Član
Tu od
31 Ožu 2018
Poruka
50
Pvo skinuti rezervoar hidraulike, zatim zaštitne limove, remenicu i veliki zamajac (centralni šaraf je kontra navoj). Tad dođeš do poklopca bloka u kojem se nalaze ležaj i semering. Mislim da je semering sa vanjske strane pa se poklopac ne mora skidati. Ali treba provjeriti što je došlo do oštečenja starog, moguće da je radilica dobila luft na tom ležaju ležaju jer semering rijetko dotraje sam od sebe..

Na vrh