Ma to je niskotlacna balirkaKako je veliko opterećenje na izlazu i oblik kopčanja balirke preporuka je za ovu inverziju.
![]()
Tomo Vinkovic-Inverzija+sredina+nozni gas - foto 22924781
Foto 22924781 v albumu Tomo Vinkovic-Inverzija+sredina+nozni gas.mojalbum.com
![]()
Znam da je bolje uzet ovaj sa dva izlaza ali nemogu naci trgovinu ni oglas viseCuj ovaj prvi sa dva izlaza ti ima i lijevi i desni smjer okretanja, a ovaj gdje je jedan izlaz ima samo kao sto je original. Znam da tomo serije 500 vrti lijevo, a za seriju 700 ne znam. Ja bi uzeo ovaj sa dva izlaza, razlika u cijeni mala, a imas mogucnost za razne prikljucke.
Ok hvalaMasiva (Bjelovar) inverzija sa dva izlaza 940 kn ,inverzija sa jednim izlazom i promjenom smjera 550 kn i prijelaz sa tominog kardana na standardni 370 kn .
Krumpironja neznam dali si mene pitao koliko servo pumpa opterecuje motor, ako jesi onda ti mogu odgovoriti da se osjeti!Koliko opterećuje to motor, dali bi se to dalo na frezu od 14 ks ugradit, koliko ti je spremnik ulja?
proculie su brtve ispod tih čepova.Bok dečki, slini mi na ovim šrafima.. Dal ih mogu odvrnuti i zabrtviti bez bojazni da se nutra nekaj ne odkopča.?(kaj oni drže?) Inače traktorčič je složeni ide ko zvrk.