Firemanpeter lijepo te je cuti! Nadam se da, iako nisi aktivan na forumu, jos uvijek imas najboljeg, najurednijeg, najsređenijeg i najljepšeg TV!!Zimmerman1
Reider me obavjestio o tvojim pozdravima pa ti jih i ja uzvračam. Nisam ni ja više aktivan član pa ne pratim foruma.
Ljepo urađen taj volan, bar po slikama nebi imao primjedbe. Ako još radi tako kako izgleda onda je sve pet.
Slažem se krumpironja i to je bila namjera i dogovor, ali meštar koji je vodio radove je nekako na svoju ruku odlucio da je ovo dobro! A poklonjenom konju se ne gleda u zube. 😀Jedino šta bi ja napravio kad vec mjenjam volan je malo kuta mu dat nagnut ga prema vozaču da kičma ne pati da ne visiš na volan
Sttipa drage volje, ali mi ne dopusta stranica uploadanje fotografija vece rezolucije posto su fotografije po 25 MB. Posalji mail ili whatsup na private pa ti posaljem ovih par slika sto imam na mobu! Ako zelis sve slike s tocnom pozicijom pumpe, tocnom pozicijom rezervoara i slikama glave s svih strana najbolje je na whatsup sutra da posaljem.@Zimmerman1 ....molim te malo detaljnije slike.
Hvala