• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Tv serije 700

reider

Aktivni član
Tu od
9 Velj 2012
Poruka
891
Ma ko če to šaraufati gore dole svake godine...Ak te mijere zanimajo, vozi se ti radije jednome na licu mijesta i sam izmijeri.Najvolje je tad, kad svojim očima vidiš.I znaš odakle i kako si mijerijo.

Krumpironja

Iskusan lik
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
4,185
Ma kupi, svako malo se nađe na njuškalu ili na fejsu, nikad neces napravit da bude ko original a original je lijepo slozen sa ga mozes i zatvorit ako zelis neku polukabinu.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
29,890
Samogradnja nažalost ne prolazi više na registraciji.

reider

Aktivni član
Tu od
9 Velj 2012
Poruka
891
Nije bijo od TV arnij, da se zloži nijedan...ili znaš nešto, što ja nisam vidijo...

ZJ, on kaže, da bi napravijo stvarno potpuno istog, ko original, da pregledniku ni v oči ne padne...A to je lakše kazati, nego napraviti tako.

luka1002

Član
Tu od
27 Kol 2015
Poruka
57
Možda je to neki stari zakon, ali takav sam našao na netu (stavio sam link u prošlom postu), i tako ga ovi u ZGB u izčitavaju, a u Bjelovar mi se ne ide. Sad kako smo mi ionako planirali raditi (već kupili potrebni martrijal) ,onda da nemamo zajebancije bio bi dobro napraviti po orginalu čisto da nemam problema u budućnosti. Da načelno samogradnja ne prolazi no rekli su mi da ako napravim da izgleda kao orginal, upisat će ga bez provjere. Problem je u tome kaj nemam gdje izmjeriti jer tu kod mene ih nema, zapravo ima jedan 521... od njega nikakve koristi jer nema zaštitni luk., a ja bih htio nešto tipa 731 ili 732 da aluminij mogu na krov staviti.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
29,890
Reider, ne isplati se zafrkavati s tim, jer originalni negdje ima ili neki broj ili pločicu.
Bolje je registrirati bez, jer jednom kad registriraš z okvirom ili kabinom, nema povratka natrag, pa prema potrebi ga montirati .
Ili kupiti luk u Hittneru, onaj koji se preklapa prema naprijed, da (poneka) ne smeta.

Krumpironja

Iskusan lik
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
4,185
Zovi odmah, po toj cijeni nema ni željeza za male serije a kamo za 7, to je danas objavljeno zovi dok se nije prodalo

luka1002

Član
Tu od
27 Kol 2015
Poruka
57
Jesam zvao sam, to je samo gornji dio (od blatobrana pa na gore), fali donji... e sad koliko je koplicirano napraviti donji dio?

sttipa

Iskusan lik
Tu od
6 Tra 2013
Poruka
2,293
Pa ajmo reci ovako upola manje komplicirano nego cijelog....

reider

Aktivni član
Tu od
9 Velj 2012
Poruka
891
Nitko ne prodaje dolnjeg dijela sa traktora, koj baci dole arnij.Jer ono mu je istovremeno nosač blatobrana možda još česa, ne sijetim se više tog mog TV 826 dobro. JA sam ga demontirao i prodao, al ostavijo nosač. Kupac gledao je debelo, kako, da mu ne dam još i nosača.PA sam ga pitao, nek vozim bez blatobrana a i kamo nek onda namijestim kabino, koju želim napraviti. Prodao sam mu gornji dijo arnija za đabe, i morao je biti tiho.
Ovo mi liči na gonji original arnij, bar na oko...A dolnji dijo nije problem napraviti a u oči uvik padne gornji dijo, tako da bilo bi to dobro nabaviti.

zbalija

Dobro znana faca
Tu od
21 Stu 2008
Poruka
2,294
Možda je to neki stari zakon, ali takav sam našao na netu (stavio sam link u prošlom postu), i tako ga ovi u ZGB u izčitavaju, a u Bjelovar mi se ne ide. Sad kako smo mi ionako planirali raditi (već kupili potrebni martrijal) ,onda da nemamo zajebancije bio bi dobro napraviti po orginalu čisto da nemam problema u budućnosti. Da načelno samogradnja ne prolazi no rekli su mi da ako napravim da izgleda kao orginal, upisat će ga bez provjere. Problem je u tome kaj nemam gdje izmjeriti jer tu kod mene ih nema, zapravo ima jedan 521... od njega nikakve koristi jer nema zaštitni luk., a ja bih htio nešto tipa 731 ili 732 da aluminij mogu na krov staviti.
Ponovno je vračan stari zakon traktori stariji od 1984 godine netravaju luka ako nisu do sad registrirani, a pristupa prvoj registraciji u RH. Imate na stranicama CVH sve opisano...

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
29,890
Željac, moj (proizveden 1981.) je bil bez okvira registriran do 2009.
Kaj bi sad trebal okvir pri ponovnoj registraciji?

Krumpironja

Iskusan lik
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
4,185
Jesam zvao sam, to je samo gornji dio (od blatobrana pa na gore), fali donji... e sad koliko je koplicirano napraviti donji dio?
Nadam se sa si kupio gornji dio?
Dole se ne vidi kako je rađeno ko gore, kopiraš i prišarafiš

luka1002

Član
Tu od
27 Kol 2015
Poruka
57
Nisam al sam dogovorio za sutra. donji dio ćemo raditi po slici sa prošle stranice.

Posljednje uređivanje od moderatora:

snjego10

Aktivni član
Tu od
3 Lip 2012
Poruka
124
Bok deči, pripremam tv za farbanje , potreban mi je ral boje crvena, plava i koja bi količina bila potrebna za komplet uređenje tv730. Hvala.

Najnoviji postovi

Na vrh