Lee Champa
Iskusan lik
- Tu od
- 9 Tra 2019
- Poruka
- 11,264
Posudi ga!Jel ima netko dimenzije zaštitnog luka od 732? .........
Posudi ga!Jel ima netko dimenzije zaštitnog luka od 732? .........
Tipa ovaj, samo ima posla sa ovim: Zaštitni luk za traktor Tomo Vinkovič 730 | INDEX OGLASIMa kupi, svako malo se nađe na njuškalu ili na fejsu, nikad neces napravit da bude ko original a original je lijepo slozen sa ga mozes i zatvorit ako zelis neku polukabinu.
Ponovno je vračan stari zakon traktori stariji od 1984 godine netravaju luka ako nisu do sad registrirani, a pristupa prvoj registraciji u RH. Imate na stranicama CVH sve opisano...Možda je to neki stari zakon, ali takav sam našao na netu (stavio sam link u prošlom postu), i tako ga ovi u ZGB u izčitavaju, a u Bjelovar mi se ne ide. Sad kako smo mi ionako planirali raditi (već kupili potrebni martrijal) ,onda da nemamo zajebancije bio bi dobro napraviti po orginalu čisto da nemam problema u budućnosti. Da načelno samogradnja ne prolazi no rekli su mi da ako napravim da izgleda kao orginal, upisat će ga bez provjere. Problem je u tome kaj nemam gdje izmjeriti jer tu kod mene ih nema, zapravo ima jedan 521... od njega nikakve koristi jer nema zaštitni luk., a ja bih htio nešto tipa 731 ili 732 da aluminij mogu na krov staviti.
Nadam se sa si kupio gornji dio?Jesam zvao sam, to je samo gornji dio (od blatobrana pa na gore), fali donji... e sad koliko je koplicirano napraviti donji dio?