Hocu, samo da nadjem vremena, jako me buni sto ne bi moglo da se naprave novi delovi za glavu, nije to neka komplikacija za strug i glodalicu.A od ove njegove opcije nema nista, i razloga sto ne kofu traktor da mu dovezem nikako, jedino da mi proda samo glavu celu pa da ja nakacim, ova glava ima creva 4 za klopove plus ulazno crevo, ne verujem da bi nova trabala da bude razlicita toliko. A mozda i nadjem nekog iz Petoletke koja je proizvodila ove glave i orbitole a da se bavi tim stvarima pa da mi napravi, Saznao sam dosta pocetnih informacija za sada pa cemo videti.Za urusa 360 u Poljskoj ceo kit za hidro volan je 450e pumpa, creva, glava volana, orbitol, i klip.Previse mi za Tomu samo orbitol i glava da je 650.kad stignem i stvore se uslovi rasturicu pa jabljam.Okacicu slike ovde, mozda ce neko imati slican problem pa da zna sta mu je ciniti. Hvala lepo na pomoci
Nasao sam firmu koja kod nas pravi i remontuje orbitole i stubove volana, moze da se remontuje ovaj moj kosta 50e da mu poslajem na remont i da mi vrati sredjen, a nov orbitol sa stubom, volanom i nosacem orbitola kosta 200e komplet.