• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Tv serije 800

ARNO

Dobro znana faca
Tu od
10 Sij 2011
Poruka
1,585
a PRIMA , ???
nisam siguran ali mislim da i deutz ima nešto takvo

komer

Iskusan lik
Tu od
1 Srp 2008
Poruka
4,225
Zvao sam maloprije i kazu da to tesko da cu naci,tako da sve mirisi na improvizaciju..

abarth

Aktivni član
Tu od
17 Sij 2013
Poruka
2,426
Prošla je godina pa sam bio danas na tehničkom i registraciji,prošo bez problema.Malo je podrmal polukabinu i izpiso papir,samo sam još na šalteru platio 57 eura sve skupa.Ne zanimaju jih ni dodatna oprema,atestovi ništa samo da platiš kao po starome bez EU.:(angel):

Plemeniti

Dobro znana faca
Tu od
16 Pro 2008
Poruka
1,725
Kod mene gledaju podosta toga, od kocnica, kompletne signalizacije pa i sirena mora biti ispravna,,,

i slikanje je obavezno,,,

zgzac

Dobro znana faca
Tu od
3 Kol 2012
Poruka
2,737
@komer, jesi pital u Bjelovaru, u tvornickom ducanu !??

zgzac

Dobro znana faca
Tu od
3 Kol 2012
Poruka
2,737
Hitnerov.... Bivsa tvornica TV-a. Tam sam ja kupoval za svog 818 . Cudi me da oni nemaju !!??

komer

Iskusan lik
Tu od
1 Srp 2008
Poruka
4,225
rekli su da je covjek koji je to radio umro prije 15 godina i rasprodali su strojeve..tako da ne vjeruje da cu negdje naci!

ARNO

Dobro znana faca
Tu od
10 Sij 2011
Poruka
1,585
I opet pitam ,,,

Da li si pitao u trgovini rezervnih djelova za DEUTZA - DAJCA :(envy):

Posljednje uređivanje od moderatora:

komer

Iskusan lik
Tu od
1 Srp 2008
Poruka
4,225
Nisam pitao za dajca,rekli su mi da ne pase od neceg drugog,a trebao bih vidjeti kako izgleda da ne kupim napamet pa to nebude to.

edosoko

Dobro znana faca
Tu od
5 Svi 2008
Poruka
1,381
I opet pitam ,,,

Da li si pitao u trgovini rezervnih djelova za DEUTZA - DAJCA :(envy):
identična bravica je na deutz-fahr.......možda i torpedo
mada smo ih mi na vinkovićima uvijek micali, stavljali vijke ili oprugu da drži masku

abarth

Aktivni član
Tu od
17 Sij 2013
Poruka
2,426
Sretan Uskrs svima koji imate tomice pa i ostalima.:(handshake)::drink:

Opor

Član
Tu od
27 Lip 2013
Poruka
50
abarth,
molim te da ubuduče slikaš Tomeka kada je zmazan, blatan, u problemima i sl.. Ovako nam samo nabijaš komplekse :biggrin:.

Sretan Uskrs svika koji ga slave.

abarth

Aktivni član
Tu od
17 Sij 2013
Poruka
2,426
Glavni poso mog tome je transport prikolice,korpe i sve što može pomoč u šumi kod pravljenja drva.Sa poljoprivredom se ne bavim tak da oranja i sličnih poslova nemam za njega da bi bio baš od blata.Probleme izbjegavam ali u šumi je sve nepredvidjeno moguče.Više od godinu dana nije bio opran samo ga sa kompresorom izduvam a mehanički je uvek pregledan tak da su male šanse da bi mi zatajio.:(hi):

tomo522

Aktivni član
Tu od
8 Sij 2012
Poruka
699
To je OK kolega al moj je stalno u pokretu ovisno o tome kad je za šta sezona.
Ja mog često perem al isto tako i prljam:icon_pray::icon_pray:

abarth

Aktivni član
Tu od
17 Sij 2013
Poruka
2,426
Jedna radna,danas je odvozio izkopani material i to nekih 15 fura.Jedna fura je oko 5 punih tački ak je više volan ne služi i kod zavoja podiže prednji kraj.Odvozio sam nekih 150 metara dalje kod suseda u zasip.Kiper dobro radi jedino kod vlažnijeg materiala treba malo pomoč praznit.:tractor::icon_thumright:
image host

Najnoviji postovi

Na vrh